Emotivna posveta

Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem"

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pleše sa svojim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a za to je imala poseban povod.

Pjevačica Severina (49) na Instagramu je obilježila rođendan svojeg dugogodišnjeg menadžera Tomislava Petrovića.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Hani, ja sam riješen da vječno s tobom plešem, sretan rođendan", napisala je uz njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju na kojoj plešu, a u komentarima su se mnogi pridružili čestitkama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina i Tomislav zajedno rade već gotovo dva desetljeća, a suradnju su prije nekoliko godina prekinuli na nekoliko mjeseci, tijekom kojih joj je menadžer bio Alen Ključe, no kad su riješili nesuglasice, ponovno su se spojili.

Iza Seve su veseli dani jer je, prije Tomislava, objavila fotografiju povodom rođendana svojega sina, i to dosad neviđenom fotografijom na kojoj je dječak još beba.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum Rađa reagirao na komentar o Danijeli Martinović i riješio misterij? "Zašto vam je žao nje?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene