Kako mu stoji novi imidž?

Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan i Klara Jandroković Gordan i Klara Jandroković - 5 +22 Gordan i Klara Jandroković - 3 Galerija

Gordan Jandroković jučer se pridružio brojnim poznatima na premijeri predstave, a svi su na njemu primijetili jednu promjenu.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković pridružio se brojnim poznatima na premijeri predstave ''Ubojstvo'' u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a na nekoliko fotografija koje su uhvatili fotografi mnogi su primijetili jednu promjenu.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković zaljubili se na prvi pogled Gordan Jandroković u rijetkom javnom izlasku sa suprugom, koju je osvojio na plaži, ona je pokazala noge u ljetnoj haljinici!

Gordan se za tu priliku obrijao i uredio bradu na koju smo inače navikli da je malo dulja te je tako češće nosi, a mediji su se odmah raspisali o toj promjeni.

Društvo mu je pravila supruga Sonja, a upravo je ona 2018. godine suprugu rekla kako joj se sviđa kada Gordan pusti bradu te joj je te želje on i ispunio.

"Ja sam bradu pustio jer se nisam brijao na moru nekoliko dana i onda mi je žena rekla da joj se to sviđa. Žena je važan faktor", rekao je Jandroković te godine.

Inače, Gordan i Sonja imaju troje djece, sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru, a u braku su od 1994. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 Neno i Nikolina Belan - 2 Neno i Nikolina Belan - 1 +32 Neno i Nikolina Belan - 2 Celebrity Mnogi ni ne znaju kako izgleda kći Nene Belana, a sad su je snimili u izlasku među brojnim poznatim licima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene