sjajno raspoloženi

Jandroković i supruga u rijetkom zajedničkom izlasku nisu skidali osmijehe s lica, a iskoristili su priliku i za posebnu fotku!

Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Miroslav Lelas/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Sonja Jandroković - 6 Gordan i Sonja Jandroković - 1 Gordan i Sonja Jandroković - 2 Gordan i Sonja Jandroković - 3 Gordan i Sonja Jandroković - 4 Gordan i Sonja Jandroković - 5 Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković +5 Gordan i Sonja Jandroković Galerija

Gordan Jandroković pojavio se na svečanom otvorenju Pelješkog mosta sa suprugom Sonjom, koju ne viđamo često, a zajedno su pozirali kraj Rimčeve Nevere.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković nije propustio svečano otvorenje Pelješkog mosta, a sa sobom je poveo suprugu Sonju, koju rijetko viđamo u javnosti.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Iznenadio ju je skroz! Gordan Jandroković snimljen u izlasku sa suprugom, ljubav im se dogodila na prvi pogled i mislili su da će kratko potrajati, ali...

Bračni par pri dolasku je iskoristio priliku i za poziranje pored plave Nevere Mate Rimca, a tijekom cijele ceremonije s lica nisu skidali osmjehe.

Jandrokovići su na svečanosti bili smješteni između premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića te u istom redu kao bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a ako je suditi prema fotografijama, odlično su se zabavljali u tom društvu.

Sonja Jandroković inače je po zanimanju liječnica, a par zajedno ima troje djece. Malo tko zna da je rođena u Pekingu, a dio života provela je i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene