sad je sve jasno!

Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey i Camilla Alves Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 +13 Matthew McConaughey i Woody Harrelson Galerija

Camila Alves podijelila je video ispod kojeg je objasnila pravi razlog dolaska u Hrvatsku sa suprugom Matthewom McConaugheyem.

Brazilska manekenka Camila Alves ispričala je svojim pratiteljima preko profila na Instagramu da su Hrvatsku posjetili kako bi proslavili rođendan Woodyja Harrelsona.

Pogledaj i ovo Camila Alves Tko bi rekao? Miljenik žena morao se dobro pomučiti oko ove ljepotice, ona nije ni znala tko je kada joj je prišao!

"Bio je blagoslov što smo tvoj rođendan mogli proslaviti zajedno... Moj suprug me pozvao na veslanje, ja sam obukla zavodljivi bikini jer sam mislila da ćemo biti samo on i ja... Izađem i koga vidim da vesla? Da. Brzo sam se presvukla i slijedila ovu dvojicu u kanuu", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

Bračni par nedavno je boravio u Hrvatskoj, gdje su im se pridružili Woody Harrelson, Sacha Baron Cohen, Chris Rock i njegova nova djevojka Lake Bell.

Prisjetimo se, Matthewa je u Balama priliku imao upoznati Splićanin Marin Tomičić, koji se time pohvalio na društvenim mrežama, a za Dnevnik Nove TV opisao je njihov susret. Otkrio je da su popričali 15 minuta te da mu je glumac čestitao rođendan koji je slavio, pitao koliko ima godina, čime se bavi i upoznao ga sa suprugom Camilom.

"Rekao sam mu da slavim rođendan i na to me on prekinuo i pitao koji rođendan, s kim sam tu, što radim u životu, upoznao me sa svojom ženom. Razgovarali smo 15-20 minuta i jedno deset puta mi je rekao da ostanem takav kakav jesam i to mi je baš bilo interesantno. I priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima", izjavio je Marin za Novu TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene