Odmah ju je osvojio!

Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom, njihova ljubavna priča doslovno je započela na prvi pogled!

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan Jandroković sa suprugom i kćeri Gordan i Klara Jandroković Gordan i Klara Jandroković - 3 +21 Gordan i Klara Jandroković - 2 Galerija

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković prisustvovao je premijeri predstave u zagrebačkom HNK-u sa svojom suprugom Sonjom.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković među brojnim je poznatima prisustvovao premijeri predstave ''Ubojstvo'' u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Nije poslušao savjet Gordan Jandroković iznenadio rijetkom fotkom sa suprugom Sonjom, njihov sin nije htio da je objavi, evo koji je razlog

U svečanoj loži društvo mu je pravila supruga Sonja, koja je za tu priliku odabrala crnu haljinu s bijelim detaljima koju je kombinirala na dugačak bež kaput, a Gordan je kao i inače nosio profinjeno odijelo i plavu kravatu.

Sonja je inače po zanimanju liječnica, a rođena je u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata. Par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a posljednji put smo ih imali priliku vidjeti u listopadu na premijeri predstave "Don Juan" u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Gordan i Sonja imaju troje djece, sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru, a u braku su od 1994. godine.

Njihova ljubavna priča započela je doista na prvi pogled, a pozornost joj je ukrao kada je u Malinskoj skakao u more na glavu.

''Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me to što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav pretvorila se u dugu, kvalitetnu... I troje djece'', ispričala je ranije za Jutarnji list.

Zanimljivost je da je Sonja u rodu s predsjednikom Republike Hrvatske. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka, a malo tko zna da su po tome Jandroković i Milanović, koji se baš i ne slažu na poslovnom planu, zapravo obitelj.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks - 8 Vladimir Šeks - 9 Vladimir Šeks - 10 +9 Vladimir Šeks - 11 Celebrity Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Rickyja Martina Valentino Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 2 +23 Ricky Martin - 3 Celebrity Blizanci Rickyja Martina danas imaju 14 godina, svi ih pamte kao bebe, a pjevač je napokon pokazao kako sada izgleda jedan od njih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene