Rijetka fotografija

Blizanci Rickyja Martina danas imaju 14 godina, svi ih pamte kao bebe, a pjevač je napokon pokazao kako sada izgleda jedan od njih!

Ricky Martin Ricky Martin Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Rickyja Martina Valentino Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 1 Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Profimedia) +17 Ricky Martin (Foto: Instagram) Galerija

Ricky Martin pred svojih je 17 milijuna pratitelja konačno pokazao svojeg sina Valentina, evo kako danas izgleda.

Ricky Martin na svojem je profilu na Instagramu pratiteljima pokazao kako danas izgleda njegov sin Valentino, koji ima 14 godina.

Pogledaj i ovo Ricky Martin Progovorio o svemu Prije 25 godina pokorio je glazbeni svijet i zaludio žene, a onda je priznao da je gej, pa se suočio i s gnjusnim optužbama svog nećaka

Valentina se svi sjećaju još dok je bio beba, a njegov poznati tata nije dijelio njegove fotografije, pa je sada vidljiva itekako velika promjena.

Ricky je fotografirao sina na šišanju, mladić je pozirao mokre kose gledajući se u ogledalo, a pjevač je opisom potvrdio ono što su mnogi odmah pomislili.

''Nema više bebe'', napisao je Ricky.

Fotografija njegova sina, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, iznenadila je nekoliko Martinovih prijatelja, uključujući voditelja Andyja Cohena.

'WOW! Tvoja preslika! Vrijeme tako brzo prolazi'', rekao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky Martin (@ricky_martin)

Podsjetimo, Martinu je sinove, Valentina i njegova brata blizanca Mattea, 2008. rodila surogat-majka. 

Dvije godine kasnije konačno je otkrio da je homoseksualac nakon što je prethodnih godina često izlazio s muškarcima i ženama.

Nakon dugogodišnje veze s ekonomistom Carlosom Gonzálezom Abellom od 2010. do 2014., Martin se zaljubio u sadašnjeg supruga, švedskog slikara porijeklom iz Sirije, Jwana Yosefa.

Iako je Martin otkrio svoju vezu s Yosefom u ožujku 2016., kasnije je ispričao da su se upoznali virtualno na Instagramu, a tek nekoliko mjeseci nakon digitalne komunikacije otišao je u London kako bi napokon osobno upoznao Yosefa.

Kasnije 2016. pjevač je otkrio da su se njih dvoje zaručili, a u siječnju 2018. otkrio je da su se tajno vjenčali.

Par je odlučio da želi imati još djece. U prosincu 2018. Ricky je otkrio da su dobili kćer Luciju Martin-Yosef, a sina Renna Martin-Yosefa dobili su u listopadu 2019. godine.

Prošlog ljeta Ricky se suočavao s gnjusnim optužbama nećaka Dennisa Yadiela Sancheza, koji ga je optužio za incest.

Naime, Sanchez je tvrdio da ga je ujak uporno zvao i motao se blizu njegove kuće, gdje je viđen u tri navrata. Također, Sanchez je Rickyja optužio i za prekomjerno konzumiranje droge i alkohola.

Martin je za sve ove optužbe rekao da su potpuna izmišljotina, a njegovi odvjetnici pripremali su obranu te su tako istaknuli da tužitelj ima velikih mentalnih problema.

U rujnu prošle godine pjevač je potom podigao optužnicu protiv nećaka, ali javnost o razvoju ovog slučaja više ništa nije saznala.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 9 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 6 +25 Janica Kostelić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako se Janica mijenjala tijekom godina: Danas vodi privatni život, no kad se pojavi u javnosti, jasno je da je potpuno promijenila imidž!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 1 +19 Pippa Middleton i James Matthew - 8 Celebrity Prezgodna sestra Kate Middleton na odmoru paradira u badićima, a fotografima je priredila prizore dostojne "Baywatcha"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene