rodila prije pola godine

Prezgodna sestra Kate Middleton na odmoru paradira u badićima, a fotografima je priredila prizore dostojne "Baywatcha"

Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 4 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton i James Matthew - 8 Pippa Middleton i James Matthew - 7 Pippa Middleton i James Matthew - 6 Pippa Middleton i James Matthew - 4 Pippa Middleton i James Matthew - 3 Pippa Middleton i James Matthew - 2 +13 Pippa Middleton i James Matthew - 1 Galerija

Pippa Middleton s obitelji odmara u St. Bartsu, a na plaži je pokazala isklesanu figuru pola godine nakon trećeg poroda.

Mlađa sestra Kate Middleton, 39-godišnja Pippa Middleton Matthews, sa suprugom Jamesom Matthewsom i njihovo troje djece trenutno sa na St. Bartsu.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Fotografi je tamo prate u stopu, pa nisu propustili snimiti kako izgleda u badiću, a Pippa im je priredila prizore koji neodoljivo podsjećaju na scene iz Baywatcha.

U minijaturnom crvenom bikiniju potrčala je pješčanom plažom, nakon što je odradila plivanje, a pronašla je energije i za zabavu sa svojom dječicom.

Dan kasnije snimljena je i u elegantnom bijelom badiću, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Poznato je da je Pippa sportski tip, što se vidi i na njezinoj isklesanoj figuri koju je, malo više od pola godine nakon trećeg poroda, ponovno dovela do savršenstva.

Pippa i James vjenčali su se 2017. godine. Svoje prvo dijete, sina Arthura, dobili su 2019. godine, u ožujku 2021. dobili su kćer Grace Elizabeth Jane, a u srpnju prošle godine rodila im se kći Rose.

Mlađu sestru princeze od Walesa javnost pamti i po atraktivnim izdanjima kojima je uvijek plijenila pažnju, posebice na vjenčanju Kate i Williama 2011. godine. Tada je Pippa zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i njezinu lijepo oblikovanu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida i umalo je zasjenila kraljevsko vjenčanje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 +17 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene