Zgodna Pippa!

Otkrivena vješto čuvana tajna mlađe sestre Kate Middleton, više to nikako nije mogla sakriti!

Pippa Middleton Pippa Middleton Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Carole i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) +7 Kate Middleton i Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Galerija

Pippa Middleton i njezin suprug James Mathews čekaju treće dijete.

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton čeka treće dijetesa svojim suprugom Jamesom Matthewsom, što je za magazin People potvrdilo nekoliko njima bliskih izvora, a prinovi se posebno vesele i njihov 3-godišnji sin Arthur i 1-godišnja kćer Grace.

Pogledaj i ovo Kraljica Camilla Jako su bliske inače Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

38-godišnja Pippa vijest o trudnoći je uspješno krila, sve dok se nije pojavila na obilježavanju platinastog jubileja kraljice Elizabete i ponosno pokazala trudnički trbuh. Blistala je u zelenoj haljini koju je odabrala za koncert "Party at the Palace" ispred Buckinghamske palače, a s lica nije skidala široki osmijeh.

Pippa i njezin 45-godišnji suprug James vjenčali su se 2017. godine, a prije tri godine postali su roditelji dječaka Arthura. Vijest o trudnoći uspjeli su sačuvati gotovo svih devet mjeseci, sve dok Pippina majka Carole nije službeno to potvrdila u intervjuu za Good Housekeeping. U ožujku prošle godine dobili su i kćer Grace Elizabeth Jane.

"Majka i beba osjećaju se dobro. Malena je savršena i svi su presretni zbog njezina dolaska na svijet", izjavio je tada njima blizak izvor za Hello!.

Mlađu sestru buduće britanske kraljice javnost pamti i po atraktivnim izdanjima i bujnim oblinama kojima je uvijek plijenila pažnju, posebice po onom s vjenčanja Kate i Williama 2011. godine. Naime, tada je ta 38-godišnja ljepotica zablistala u uskoj bijeloj haljini koja joj je stajala kao salivena, a otkrila je i lijepo oblikovanu Pippinu stražnjicu, što je bila glavna vijest britanskih tabloida i umalo je zasjenila kraljevsko vjenčanje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 1 In Magazin: Vlatka Pokos +9 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +8 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene