i dalje ludo zaljubljeni!

Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) +11 Cameron i Michael Douglas, Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones oduševili su pojavom na premijeri filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" u Londonu, a on nije skidao pogled s njezina dekoltea.

Jedan od najstabilnijih holivudskih parova, glumci Michael Douglas (78) i Catherine Zeta-Jones (53) i nakon 22 godine braka zaljubljeni su kao prvog dana.

Pogledaj i ovo Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Posebni! Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

To su potvrdili na premijeri filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" u Londonu, na koju su došli držeći se za ruke, a Douglas nije mogao skinuti pogled sa svoje lijepe supruge koja je u elegantnoj plavoj haljini istaknula svoj raskošni dekolte.

Glumca su fotografi nekoliko puta uhvatili kako gleda supruzi u grudi, a ona je svojom pojavom očarala i sve prisutne.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu.

Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Par je zajedno dobio dvoje djece, kćer Carys i sina Dylana.

Zanimljivo je da oboje slave rođendan 25. rujna, no među njima je 25 godina razlike, pa im javnost na počecima njihove veze nije davala velike šanse, no oni su srušili sve predrasude.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Indire Levak - 1 Dom Indire Levak - 2 Dom Indire Levak - 3 Dom Indire Levak - 4 +20 Dom Indire Levak - 5 Zanimljivosti Zavirite u luksuzni dom Indire Levak: Namještaj je dizajnirala sa suprugom, a ima i vlastitu teretanu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene