Jedinstvena ljepota

Jedna od najljepših žena svijeta mami uzdahe fotografijama s ljetovanja, ima 53 godine i svojim atributima obara s nogu!

Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) +14 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Galerija

Catherine Zeta-Jones objavila je na svom profilu na Instagramu seksepilne fotografije s odmora na Capriju na kojem uživa ovih dana.

Holivudska glumica Catherine Zeta-Jones uživa na odmoru iz snova na talijanskom otoku Capriju, odakle se javila i svojim obožavateljima i to s luksuzne jahte i smještaja u kojem boravi.

53-godišnja Catherine oglasila se na Instagramu objavivši fotografije zbog kojih se mnogi dive njezinoj ljepoti i izgledu, a na kojima je istaknule i svoje atribute. Tako se na jednoj fotografiji u prvom planu našao njezin bujni dekolte, a na drugoj gole noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

"Ciao ljepotice", "Uživaj u ljetu", "Uvijek predivna", "Jako si seksi", "Prekrasna žena", "Ljepotica", "I dalje ima ono nešto", "Prekrasna dama", "Najljepša na svijetu", "Ne mogu disati zbog ovih prizora", "Podsjećaš me na Liz Taylor", "Ovo se zove glamur", "Čista sreća", komentirali su njezini pratitelji.

Catherine je iskoristila i priliku da putem društvenih mreža čestita 23. rođendan svom sinu Dylanu kojeg je dobila sa suprugom Michaelom Douglasom.

"Na današnji dan prije 23 godine rodio se moj dječak Dylan Douglas. On je dar koji nastavlja davati, iznova i iznova i iznova i iznova. Volim te ljubavi", napisala je uz fotografiju koja je nastala nakon Dylanova rođenja.

Osim Dylana, Michael i Catherine imaju i još jedno dijete, 20-godišnju kćer Carys, a prije Catherine Michael je s partnericom Diandrom Luker dobio i sina Camerona, koji danas ima 44 godine.

Catherine i Michael upoznali su se na Deauville Film Festivalu 1998. godine, a lijepa je Velšanka holivudskog veterana očarala istu večer, dok se on njoj ipak nije svidio na prvu. Douglas joj je već pola sata nakon upoznavanja rekao kako će biti otac njezine djece, na što mu je Catherine odgovorila: "Znaš, čula sam puno toga o tebi. I mislim da je vrijeme da ti kažem laku noć."

Glumac se u to vrijeme rastajao od supruge Diandre Luker, s kojom je u braku bio 18 godina, te je priznao kako ga je bilo sram njegove izjave, pa je Catherine u znak isprike poslao poruku i cvijeće.

Godinu dana kasnije su se zaručili, a vjenčali su se 18. studenog 2000. godine u poznatom njujorškom hotelu Plaza. Njihovo vjenčanje proglašeno je vjenčanjem godine, što i ne čudi jer su na njega potrošili čak 1,5 milijuna funti, a u to su vrijeme svakako izazivali veliku pažnju zbog razlike u godinama.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Ella Dvornik napokon je potvrdila ono o čemu se već dugo šuška kad je njezin brak u pitanju: ''Da, istina je...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 +30 Kanye West i Bianca Censori - 5 Celebrity Vidjele joj se i grudi i stražnjica: Bizarni outfit mlađahne supruge svjetski poznatog glazbenika naljutio je naše susjede!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene