Ma što je ovo?!

Vidjele joj se i grudi i stražnjica: Bizarni outfit mlađahne supruge svjetski poznatog glazbenika naljutio je naše susjede!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 5 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori +24 Kanye West i Bianca Censori - 4 Galerija

Bianca Censori i Kanye West snimljeni su u Rimu prije koncerta Travisa Scotta, a ono čime su privukli najviše pažnje su bizarne odjevne kombinacije u kojima su se pojavili.

Američki reper Kanye West i njegova nova supruga s kojom se vjenčao nakon osam mjeseci veze, Bianca Censori, uživaju u susjednoj nam Italiji gdje ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, a paparazzi su ih pritom uhvatili u bizarnim odjevnim kombinacijama, naročito nju.

46-godišnji Kanye i 28-godišnja Bianca snimljeni su pri dolasku na koncert Travisa Scotta u Rimu, a za koji je ona obukla bijele prozirne hulahopke i bodi s najvećim mogućim dekolteom ispod kojeg nije nosila ništa. On je pak bio u crnom od glave do pete, a ulicama je šetkarao bos.

Njihova zajednička fotografija osvanula je i na profilu na Instagramu naziva Arkangel, na kojoj do izražaja također najviše dolazi njezina prozirna kombinacija koja više otkriva nego pokriva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ARKANGEL (@arkangel)

Golupčići već neko vrijeme borave u susjednoj nam Italiji, nedavno su viđeni u Firenci prilikom posjete Toscani, no njihov posjet nije se baš svidao tamošnjim stanovnicima. Naime, Bianca je izazvala bijes Talijana koji su je optužili da svojim kreacijama i odjevanjem izražava nepoštavanje prema njihovoj zemlji i kulturi.

Nova supruga kontroverznog američkog repera danas izgleda sasvim drugačije od onoga kako je izgledala prije veze s njim, a njezina drastična transformacija dokazuje da je u potpunosti pod njegovim utjecajem, tvrde strani stručnjaci. Budući da je dospjela na naslovnice i na društvenim se mrežama vode rasprave o njezinu izgledu, teško je osporiti činjenicu da izgleda poprilično drugačije otkako se udala za Kanyea.

Nekada su joj zaštitni znak bile dugi smeđi uvojci, jaka šminka i guste obrve, kao i drugačija odjeća koju je nosila prije udaje. Sada pak ima kratku pixie frizuru koja je izbijeljena i u platinasto plavoj nijansi, s izbijeljenim obrvama. Također nosi drugačiju odjeću i čini se da ima manje šminke.

Viša terapeutkinja i stručnjakinja za odnose Sally Baker iz Working On The Body nedavno je za Mirror prokomentirala Biancin novi izgled i pravi razlog takve promjene.

"Ulazak u brak, rađanje djeteta ili razvod, sve to može dovesti do želje za preispitivanjem vlastitog izgleda. Kao supruga Kanyea Westa, Bianca Censori izložena je velikom pritisku pozornosti međunarodnih medija i moguće je da koristi svoj novi izgled kao način da uspostavi svoju individualnost", objasnila je.

Sally je također zaključila da bi Biancin novi izgled mogao biti njezin pokušaj da povrati osjećaj kontrole i da se osjeća osnaženo pred ogromnim životnim promjenama, pri čemu želi imati novi imidž.

"Kanye West poznat je po svom odvažnom i jedinstvenom utjecaju na dizajn i moguće je da ona također koristi svoj izgled kako bi se kreativno izrazila ili kako bi pokazala da ima utjecaj na nju. West je prethodno utjecao na ključne žene u svom životu, uključujući i promjene imidža koje je poticao kod svoje bivše supruge Kim Kardashian", objasnila je Sally.

Prema pisanju TMZ-a, par je navodno sklopio brak u siječnju ove godine, a upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je navodno magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je od 2014. do 2021. godine bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardashian, s kojom je dobio četvero djece, a nakon što se pročulo da je s Biancom, krenule su brojne usporedbe njih dviju. Međutim, čini se kako je mlada Australka tome odlučila stati na kraj kada je svoju dugu kosu hrabro ošišala na dječačku frizuru. Detalje svog privatnog života inače čuva podalje od javnosti i ne pojavljuje se često u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +25 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i sestra - 1 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene