Od vrha do dna

Lomio je ženska srca, onda obznanio da je gej, a sad se suočava s gnjusnim optužbama člana vlastite obitelji!

Ricky Martin Ricky Martin Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin Ricky Martin Ricky Martin - 4 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 1 Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Getty Images) +14 Ricky Martin (Foto: Getty Images) Galerija

Nećak Rickyja Martina optužio je pjevača za incest te tvrdi da su bili u seksualnoj vezi sedam mjeseci.

Dennis Yadiel Sanchez, nećak Rickyja Martina, optužio je pjevača za incest te tvrdi da ga je pjevač zlostavljao psihički i fizički, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Ricky Martin i Jwan Yosef "nakon pomnog razmatranja..." Dugo je skrivao da je gej pa se skrasio s 13 godina mlađim, a nakon dvoje zajedničke djece donijeli su neočekivanu odluku!

Par je navodno prekinuo svoj odnos prije dva mjeseca, no kako pišu strani mediji, Ricky to nije dobro podnio.

Naime, Sanchez tvrdi da ga je ujak uporno zvao i motao se blizu njegove kuće gdje je viđen u tri navrata. Također, Sanchez Rickyja optužuje i za prekomjerno konzumiranje droge i alkohola.

Martin za sve ove optužbe kaže da su potpuna izmišljotina, a njegovi odvjetnici pripremaju obranu te su tako istaknuli da tužitelj ima velikih mentalnih problema.

''Ricky nikad nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilokakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ideja nije samo neistinita nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovjek hitno dobiti pomoć koja mu je potrebna. No najviše od svega radujemo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudac sagleda sve činjenice'', rekli su odvjetnici.

No ukoliko se pokaže da su optužbe istinite, pjevaču prijeti i 50 godina zatvora.

Početkom ovog mjeseca pjevaču je izrečena zabrana prilaska zbog obiteljskog nasilja, no tada nije bilo poznato ime žrtve.

Ricky je viđen u petak na snimanju svoje nove miniserije, a očekuje ga pojavljivanje na sudu u Portoriku 21. srpnja.

O svemu se početkom mjeseca oglasio i Ricky na svom Twitteru.

"Traženje zabrane pristupa temelji se na potpuno lažnim optužbama, zato ću na nju odgovoriti sudskim putem. Zato ne mogu iznositi detalje trenutačno, ali zahvalan sam na bezbrojnim porukama podrške i solidarnosti koje dobivam iz sveg srca", napisao je Ricky.

Ricky je prije desetak godina slomio brojna srca nakon što je otvoreno priznao da je gay, a njegove obožavateljice s time se i danas teško mire. Nekada je izlazio i sa ženama i to pravim ljepoticama, a jednom je prilikom izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osjećaji uvijek bili iskreni i jaki prema svima. Naime, glazbenik se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je prije 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

"Seksualnost je jedna komplicirana stvar, nije sve crno i bijelo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osjećao sam se dobro, osjećao sam se prelijepo. Ne možete odglumiti kemiju koju osjećate prema nekome, kemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao", izjavio je za magazin People.

Prije nego se vjenčao s umjetnikom Jwanom Yosefom 2017. godine, Ricky je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Carlosom Gonzalezom i s Nathanom Laneom, a njegov raniji ljubavni život obilježile su samo žene. Na popisu djevojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lilly Melgar, Rebecca de Alba i Gabriela Sabatini.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako su se u tajnosti vjenčali. Još uvijek su u sretnom braku i roditelji su četvero djece koje im je na svijet donijela surogat-majka.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox +26 Megan Fox Celebrity Sigurno je bilo teško ne gledati u njezinom smjeru, sve će vam biti jasno kad vidite što ima na sebi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +24 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene