Ostvarila se loša predviđanja

Voljela ga je dok je živjela s drugim muškarcem i tvrdila da je znala da je pravi, ali ipak je svemu došao kraj?

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +18 Emily Ratajkowski i Jeff Magid (Foto: AFP) Galerija

Prema pisanju stranih medija braku Emily Ratajkowski i Sebastiana Beara-McClarda došao je kraj zbog njegove navodne nevjere.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski planira se razvesti od svog supruga Sebastiana Beara-McClarda nakon što ju je on navodno prevario, ekskluzivno je za Page Six potvrdio njoj izvor blizak.

Pogledaj i ovo showbuzz Buduća mama blista! Ni u trudnoći ne odustaje od kratkih i uskih haljina, u jednoj od takvih istaknula je trbuščić

"Da, varao je. On je serijski varalica. Odvratno je", izjavio je izvor koji je htio ostati anoniman i dodao kako Emily planira podnijeti zahtjev za razvod.

Glasine o nevoljama u braku krenule su nakon što je 31-godišnja Emily viđena u javnosti bez vjenčanog prstena, no par se zasad nije javno oglasio o toj temi.

Vjenčali su se u veljači 2018. godine, samo dva tjedna nakon što su objavili da su u vezi, a zajedno imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera.

Tijekom trudnoće, kao i prije nje, često je pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika, no Sebastianu nisu smetale njezine golišave fotografije, štoviše nekad je i on sam pozirao s njom u razgolićenim izdanjima.

Inače, Emily se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom. Otkrila je da su se upoznali dok je još bila u vezi, te da je već tada znala da je on ''onaj pravi''  i da ga je voljela. 

"Žene uvijek znaju koji je onaj pravi. Znala sam da se ne smijem družiti sa Sebastianom nasamo dok sam u vezi jer sam znala da je on taj. I sljedeća stvar koja se dogodila jest vjenčanje", iskreno je priznala Emily jednom prilikom, koja je s Jeffom bila 4 godine te su živjeli zajedno.

Mnogi mislili da će ovaj brak koji je brzinski sklopljen kratko potrajati i  činilo se da su se prevarili, ali izgleda da su se loša predviđanja ipak ostvarila. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox Megan Fox Megan Fox Megan Fox +26 Megan Fox Celebrity Sigurno je bilo teško ne gledati u njezinom smjeru, sve će vam biti jasno kad vidite što ima na sebi!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angus T. Jones Angus T. Jones +0 Angus T. Jones Nekad i sad Sve je osvojio kao preslatki Jake iz hit-serije, ali najplaćeniju dječju zvijezdu danas je teško prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene