Nije poslušao savjet

Gordan Jandroković iznenadio rijetkom fotkom sa suprugom Sonjom, njihov sin nije htio da je objavi, evo koji je razlog

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Josip Regović/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Sonja Jandroković Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +12 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Galerija

Gordan Jandroković na svojem profilu na Facebooku podijelio je fotografiju sa suprugom Sonjom za koju mu je sin savjetovao da je ne objavi.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rijetko na društvenim mrežama dijeli privatne fotografije, no sada je napravio iznimku.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Iznenadio ju je skroz! Gordan Jandroković snimljen u izlasku sa suprugom, ljubav im se dogodila na prvi pogled i mislili su da će kratko potrajati, ali...

Jandroković je na svojem profilu na Facebooku objavio selfie sa suprugom Sonjom, a otkrio je i što mu je sin savjetovao.

"Kaže mi sin da ovo ne objavim 'jer je to selfie nemodernog para'", napisao je uz fotku na kojoj sa supruga i on nasmijani poziraju uz more.

"Baš ste mi super, imate sličnosti, takvi se parovi jako dobro slažu", "Simpatičan par", "Foka je super. Bravo. A djeca kao djeca, uvijek kritiziraju svoje roditelje, više nego mi njih", "Bas ste slatki", neki su od brojnih komentara Jandrokovićevih pratitelja, koji se očito ne slažu s njegovim sinom.

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju troje djece, kći Klaru i sinove Mihaela i Juricu.

Sonja je inače po zanimanju liječnica, a rođena je u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata. Par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a zadnji put smo ih imali priliku vidjeti u listopadu na premijeri predstave "Don Juan" u Hrvatskom narodnom kazalištu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja +11 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Celebrity Iris Livaja podijelila poseban trenutak sa suprugom Markom, pogledajte s kolikim joj se osmijehom javio iz Katra!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene