malo se i našalila

Iris Livaja podijelila poseban trenutak sa suprugom Markom, pogledajte s kolikim joj se osmijehom javio iz Katra!

Iris Livaja Iris Livaja Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja Iris Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko i Iris Livaja Iris Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +5 Marko Livaja Galerija

Iris Livaja u svojim pričama na Instagramu podijelila je snimku razgovora sa suprugom Markom, koji je na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Iris Livaji teško pada razdvojenost od supruga Marka, koji je otputovao u Katar zbog Svjetskog prvenstva.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Dok se on priprema za prvu utakmicu Hrvatske, koja je u srijedu, ona je u Splitu bila na vjenčaju, s kojeg se javila u svojim pričama na Instagramu te je na objavama označila Marka.

Suprug joj se za to vrijeme i javio iz Katra, a ona je podijelila snimku njihova razgovora na kojoj je on razvukao široki osmijeh.

"Na vezi. Ljubav", napisala je Iris.

Zatim se i malo našalila na račun muža, kojega je montirala na fotku s Ronaldom i Messijem koji igraju šah, a rezultat možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Podsjetimo, Iris i Marko vjenčali su se ovog svibnja u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet. Nagađalo se da je Iris glavna odgovorna za Livajinu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Morgan Freeman - 6 Morgan Freeman - 5 Morgan Freeman - 4 Morgan Freeman - 3 +10 Morgan Freeman - 1 Celebrity Glumačka legenda na udaru kritika zbog poteza koji od njega nitko nije očekivao, a jednim je detaljem i zabrinuo javnost!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Farija Gaši - 8 Farija Gaši - 1 Farija Gaši - 2 Farija Gaši - 4 +24 Farija Gaši - 3 Celebrity Plakali smo kad je pjevala Dinu Merlina, a sad je itekako jasno da će biti velika zvijezda: ''Kako me uvijek uspiješ ganuti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene