Dekoltei u prvom planu!

Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

Ana Gruica i Iris Rajčić - 3 Ana Gruica i Iris Rajčić - 3 Instagram/Screenshot 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić Marko i Iris Livaja Ana Gruica - 1 Iris Livaja +15 Ana Gruica - 9 Galerija

Ana Gruica objavila je video s Iris Rajčić, s kojom je bila na modnoj reviji dizajnerice Ivone Glavaš u Splitu.

Domaće ljubiteljice mode okupile su se ovaj tjedan na reviji dizajnerica Ivone Glavaš u Splitu, a najviše pozornosti privukle su dvije poznate Splićanke.

Pogledaj i ovo Iris Rajčić Bila je zabrinuta Livajina supruga jedna je od rijetkih koja svojeg dragog bodri od kuće, ali nije joj bilo svejedno...

Radi se o glumici Ani Gruici Uglešić i bivšoj manekenki te supruzi nogometaša Marka Livaje, Iris Rajčić.

Ana je u svojim pričama na Instagramu objavila njihov zajednički video u kojem su se pohvalile outfitima, a obje su istaknule dekolte.

Gruica je nosila crnu haljinu s rizičnim otvorom, koji je otkrio donji dio njezinih grudi, dok je Iris igrala na sigurno u žutoj haljini s dubokim V-izrezom.

Njih dvije inače su vrlo bliske prijateljice, a Ana je čak bila krsna kuma Irisinu i Markovu sinčiću.

Nedavno su zajedno bile i na koncertu Doris Dragović u Spaladium Areni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Gruica je plijenila poglede i na Irisinu vjenčanju s Livajom, na kojem se pojavila u haljini koja je otkrila njezine isklesane trbušnjake.

Iris i Marko vjenčali su se u svibnju u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a prije toga bili su osam godina u vezi i zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Gruica je od 2018. godine u braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Nick Nolte - 2 Julia Roberts i Nick Nolte - 3 Julia Roberts i Nick Nolte - 1 Nick Nolte (Foto: Profimedia) +21 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slavni glumac otkrio istinu o svađi s miljenicom Hollywooda, iza kulisa odvijala se prava drama: "Ona nije dobra osoba, svi to znaju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene