prepoznajete li je?

Jedna od najzgodnijih Splićanki i prije 15 godina hvalila se isklesanom figurom, a i tada je u fokusu bio dio tijela kojim još mami uzdahe!

Ana Gruica Ana Gruica Jurica Galoić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 1 Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 6 Ana Gruica - 7 Ana Gruica - 2 +6 Ana Gruica - 1 Galerija

Ana Gruica 2007. godine nosila je reviju na domaćem tjednu mode, a tada se na pisti pohvalila isklesanim trbušnjacima.

Glumica Ana Gruica Uglešić nedavno je oduševila javnost kao manekenka na reviji dizajnerice Matije Vuice, a ovo joj nije prvi put da je prošetala modnom pistom.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Boran Uglešić totalno se isklesala! Jedna od najzgodnijih Splićanki pohvalila se tijelom boginje, sve će vam biti jasno kad vidite njezine najnovije fotografije!

Atraktivna Splićanka i 2007. godine nosila je reviju u sklopu domaćeg tjedna mode, a tada je na pisti pokazala isklesane trbušnjake, koji su joj i danas zaštitni znak.

Kako se Gruica prije 15 godina snašla u ulozi manekenke i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Ana je u međuvremenu diplomirala na Kineziološkom fakultetu i postala majka.

Sina Marata Ivana dobila je 2015. s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, a par se razišao 2017. godine, no ostali su u dobrim odnosima.

U kolovozu 2018. godine Ana se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene