Kao prava manekenka!

Splitska glumica prošetala modnom pistom u prozirnoj haljini i pokazala zašto slovi kao jedna od najseksi Hrvatica

Ana Gruica Ana Gruica Milan Sabić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 1 Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 7 Ana Gruica - 6 Ana Gruica - 8 Ana Gruica - 5 +8 Ana Gruica - 4 Galerija

Ana Gruica Uglešić nosila je modnu reviju Matije Vuice koja je održana na Peristilu u Splitu.

Modna dizajnerica Matija Vuica na Peristilu u Splitu predstavila je svoju novu kolekciju , a za reviju je angažirala i neke poznate Splićanke.

Pogledaj i ovo Ana Gruica "Bože, pomozi im..." Vruće fotke jedne od najseksi Splićanki komentirao je i njezin muž, a potrudio se i da mu svi zavide!

Zvijezda večeri svakako je bila pjevačica Severina Vučković, no veliku pažnju privukla je i glumica Ana Gruica Uglešić.

Gruica je pistom prošetala u glamuroznoj crnoj haljini koja je većim dijelom bila prozirna pa je otkrila djelić njezinih ubojitih trbušnjaka, ali i vitke manekenske noge. U Ulozi modela sjajno se snašla, a pokazala je i zašto slovi kao jedna od najseksi Hrvatica.

Fotografijama s revije pohvalila se i na svojem profilu na Instagramu.

"Hvala Matija Vuica što si mi omogućila da se osjećam kao božica svemira u svom rodnom gradu", napisala je u opisu galerije, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Savršena", "Bravo Ana", "Ubila", "Predivna! Ovdje se vidi tvoja hrabrost, ali i ranjivost, a vidi se i glumački talent", "Posebna", "Divoto", "Nema ništa draze nego kad kreneš gazit pistu", "Wow", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, kako za svoje manekenske sposobnosti, tako i za svoj izgled.

Ana se često na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom na kojem naporno radi cijele godine, a ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta.

Što se tiče njezina privatnog života, od 2018. godine je u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +17 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene