Osmijeh nije skidala

Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

Hana Huljić Hana Huljić Ivo Cagalj/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +4 Hana Huljić i Tonči Huljić Galerija

Hana Huljić bila je jedna od uzvanica svečane dodjele europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards u Splitu.

Hana Huljić zablistala je u prvom javnom izlasku nakon dugo vremena, a pojavila se na svečanoj dodjeli europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards, koja je održana u Splitu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

31-godišnjoj Hani društvo su pravili majka Vjekoslava, otac Tonči i brat Ivan Huljić, dok njezina supruga Petra Graše nije bilo na vidiku. Lijepa Splićanka je za posebnu prigodu odabrala narančastu haljinu, koja joj je pristajala kao salivena, a s lica nije skidala osmijeh.

Otkako je u srpnju postala majka djevojčice Albe, koju je dobila s Petrom, Hana se rijetko pojavljuje u javnosti, pa je ovaj njezin izlazak sve zaintrigirao.

"Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba se dobro osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana", rekla je nakon Hanina poroda za DNEVNIK.hr Petrova voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo, kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u nedavnom razgovoru za IN magazin.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 1 +1 Julia Fox - 2 Celebrity Gole grudi prekrila je samo dvama komadićima tkanine, a kada se okrenula, tek je imala što pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene