Graše nije bilo na vidiku

Hana Huljić napustila je rodilište s kćerkicom daleko od očiju znatiželjnika, po nju je došla majka Vjekoslava

Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Milan Sabic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 5 +20 Tonči Huljić u Zagrebu izveo Misu Mediterana - 2 Galerija

Hana Huljić Grašo napustila je splitsko rodilište s malenom kćerkicom Albom i majkom, a izašle su kroz garažu.

Hana Huljić Grašo rodila je u nedjelju carskim rezom, a danas je uz pratnju svoje majke napustila splitsku bolnicu s kćerkicom Albom.

Pogledaj i ovo Hana Huljić Zgodna trudnica Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

Hana je za tu prigodu odjenula šarenu proljetnu haljinicu, dok se njezina majka odlučila za svilenu tirkiznu haljinu, koja je istaknula njezinu figuru, a sve su zabilježili fotografi. 

Naime, umjesto na glavni izlaz, Hana i Vjekoslava odlučile su izaći kroz garažu, do auta ih je otpratila medicinska sestra koja je nosila bebu, a sve su to zabilježili fotografi.

Čini se kako je tata Grašo ipak bio spriječen ispratiti suprugu i kćerkicu iz bolnice.

"Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba se dobro osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana", rekla je nakon poroda za DNEVNIK.HR Petrova voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski.

Hana je rodila carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila je kasno poslijepodne. Termin joj je bio 23. srpnja, no čini se da je djevojčica koja bi trebala nositi ime Alba odlučila malo uraniti.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u nedavnom razgovoru za IN Magazin.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +6 Matija Cvek - 2 Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene