Glavna zvijezda

Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

Severina - 8 Severina - 8 Milan Sabic/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 8 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina Severina +25 Severina - 3 Galerija

Severina je bila glavna zvijezda modne revije Matije Vuice koja je održana u Splitu.

Naša modna dizajnerica Matija Vuica u Splitu je pripremila predstavljanje svoje nove couture kolekcije, a glavna zvijezda modne revije bila je Severina.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

50-godišnja pjevačica plijenila je sve poglede u zanimljivoj plavoj haljini s izrezima, a posebno dojmljive bile su frizura i zlatna kruna s kojom je prošetala kišnim Peristilom, na kojem je revija održana.

Sudeći prema fotografijama, Severina se u ulozi modela snašla i više nego dobro, a na kraju je prošetala i s Matijom, koja nije krila zadovoljstvo na licu.

Severina je ovih dana na Instagramu objavila video s producentom Filipom Miletićem, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, te je otkrila da rade na novom albumu. 

"Napokon", "Sretno", "Jedva čekamo", "Koja si ti boginja", "Čekamo hit", "Ajmo", pisali su joj fanovi koje je razveselila vijest.

Ovog je ljeta otkrila detalje o svojem nadolazećem albumu.

"Ono što mogu reći na temu novog albuma je da ćemo ustvari izdati dva albuma u razmaku od tri mjeseca, kao A i B stranu. Svaka je pjesma na albumu vrijedna i dobro zamišljena, drugačije je i, što bi se reklo, moderno i zato smo odlučili da neću odmah izbaciti 12 pjesama kao kupus-salatu. Obje strane, odnosno oba dijela albuma producentski su kompaktna. Prvo ide glavno jelo kao A strana, a onda desert kao B strana", ispričala je Severina za Novi list te otkrila da će se album zvati "Sorry, sorry".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill Jonah Hill +3 Jonah Hill (Foto: AFP) Celebrity Zapustio se i doveo do neprepoznatljivosti, no ne prestaje nizati ljepotice, a nova djevojka ipak ga je malo dovela u red!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene