osvaja ih šarmom?

Zapustio se i doveo do neprepoznatljivosti, no ne prestaje nizati ljepotice, a nova djevojka ipak ga je malo dovela u red!

Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill i nova djevojka Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill i nova djevojka Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +0 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Galerija

Jonah Hill nakon prekida veze sa Sarom Brady snimljen je u društvu misteriozne brinete, koja ga je uspjela malo dovesti u red nakon što je šokirao javnost zapuštenim izgledom.

Holivudski glumac Jonah Hill (38) ponovno ljubi.

Pogledaj i ovo Jonah Hill Lijepe vijesti U posljednje vrijeme fanovi ga jedva prepoznaju, a čini se da je drastičnoj promjeni izgleda ovo razlog!

Nakon prekida veze sa surfericom Sarom Brady snimljen je u društvu misteriozne brinete, s kojom se uputio na putovanje kamperom.

Glumac, koji je u posljednje vrijeme šokirao javnost zapuštenim izgledom, sada se ipak malo doveo u red te više barem nije raščupan, ali i dalje ga nije baš lako prepoznati zbog platinasto plave kose i guste brade.

S novom djevojkom nedavno je snimljen i na plaži u Malibuu, a tada su pred paparazzima izmijenili i strastvene poljupce.

Inače, Hill je od početka karijere privlačio pozornost svojim fizičkim izgledom i često je zbog uloga gubio i dobivao kilograme, a sve je to uzelo previše maha i utjecalo na njegovo psihičko zdravlje, za koje se sada odlučio pobrinuti.

O svojim problemima s tjeskobom progovorit će u dokumentarcu o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz", koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

Otkrio je da će film imati premijeru na prestižnom filmskom festivalu ove jeseni, ali je napomenuo da on neće prisustvovati nijednoj promociji nadolazećih filmova jer će uzeti slobodno vrijeme kako bi zaštitio samog sebe.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade tjeskobe, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Jonah za Deadline.

Napomenuo je da je jako zahvalan što će film imati svjetsku premijeru na prestižnom filmskom festivalu ove jeseni.

"Međutim, nećete me vidjeti vani kako promoviram ovaj film ili bilo koji od svojih nadolazećih filmova dok poduzimam ovaj važan korak kako bih se zaštitio. Kada bih se još više razbolio promovirajući ga, ne bih bio vjeran sebi ni filmu."

Osim vlastitog dokumentarca, koji je režirao i u kojem glumi, snimio je komediju "You People", koja bi trebala biti premijerno prikazana kasnije ove godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene