Ludi dani

Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

Simona Mijoković Simona Mijoković Jurica Galoic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +8 Simona Mijoković - 1 Galerija

Stara fotografija nekad Simone Gotovac, a danas Mijoković, otkriva buntovnu narav djevojke koja je živjela razuzdano, a onda se posvetila vjeri i obitelji.

Simona Gotovac, danas Mijoković, žarila je i palila hrvatskom estradnom scenom početkom 2000-ih godina.

S tadašnjim suprugom Antom Gotovcem redovito je punila naslovnice, a njezina fotografija iz 2007. godine pokazuje koliko je razuzdano živjela ova žena, koja sada vodi potpuno drugačiji život.

Simona je te godine nosila modnu reviju, a u prozirnoj majici pokazala je apsolutno sve.

Iako joj to prije nikada nije bio problem, Simona se naglo okrenula od ovakvog načina života te se posvetila vjeri i obitelji.

Simona je već šest godina u braku sa Stanislavom Mijokovićem te je doživjela veliku duhovnu transformaciju otkako je njega upoznala.

"Puno ljudi često mi postavlja pitanje koju molitvu sam molila za dar braka. To je molitva srca. Potpuno predanje u Svetu volju Božju da On izabere koga On misli. Naravno, gdje su milosti Božje tamo su i različite kušnje, posebno progonstva od svijeta jer živiš čistoću prije braka i otvoren si životu u braku. Ništa nas to nije pokolebalo, opraštali smo uvijek, blagoslovili i krenuli dalje. Ne osvrćući se što to duh svijeta misli", rekla je u jednom intervjuu.

Oni koji su se imali priliku naći sa Simonom u društvu slažu se da se pored nje čovjek nekako napuni pozitivnom, dobrom energijom i osmijeh je odmah na licu.

Simona s Gotovcem ima kćer Gabrielu, a sa Stanislavom je u braku dobila još troje djece, Joshuu, Amaliju i Zvjezdanu, s kojima trenutačno živi u Austriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 1 In Magazin: Jole - 2 In Magazin: Jole - 3 In Magazin: Jole - 4 +24 In Magazin: Jole - 5 Celebrity Jole pokazao predivnu kćer, a otkrio je i što je razlog za podjelu rijetke obiteljske fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene