Pazili na svaki detalj

Ana Gruica objavila sređenu fotku sebe i muža, pa se našalila na svoj račun: ''James Bond i ona njegova u svatovima''

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 4 Ana Gruica - 5 Ana Gruica - 6 +18 Ana Gruica - 7 Galerija

Ana Gruica-Uglešić objavila je elegantne fotografije sebe i supruga sa svadbe na kojoj su bili.

Splitska glumica Ana Gruica na svom Instagram profilu s pratiteljima je podijelila kako su se ona i suprug Boran Uglešić spremili za svadbu. 

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić Bilo je i suza! Svadba Ane Gruice stigla je nakon vijesti koju je njen suprug konačno dočekao, a njoj se ispunila dugogodišnja želja!

Za tu prigodu Ana je odabrala crnu usku haljinu s prorezima oko grudi koja je idealno naglasila njezinu vitku liniju, a cijelu kombinaciju začinila je bijelim sandalama, crnom torbicom, kožnom jaknom, sunčanim naočalama i srebrnim visećim naušnicama. Kosu je nafrčkala, a prednji dio svezala je u visoki repić.

Boran je nosio elegantno tamnoplavo odijelo, ispod kojeg se nazirala bijela košulja i točkasta kravata, a nosio je i sunčane naočale. 

Među nizom fotki, Gruica je podijelila i zajedničku u ogledalu, ali i selfije pa poručila:

"U opisu slike: James Bond i ona njegova u svatovima".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Njezini obožavatelji oduševljeni prizorom uputili su im u komentarima mnoštvo emotikona gorućih vatrica i smajlića sa zaljubljenim očima. 

Nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila i glamuroznim buketom kojeg je dobila povodom proslave 4. godišnjice braka sa Boranom.

Prije četiri godine Ana je diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. u sretnom je braku s Boranom, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +28 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić opet zavodi fotkama s plaže, a Sergej Ćetković sve je nasmijao komentarom koji joj je uputio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene