Ni kiša ju nije omela!

Splitska glumica u haljini s prorezom na trbuhu zasjenila goste na vjenčanju, a duboki dekolte privlačio je dodatne poglede!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ivo Cagalj/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja +0 Marko Livaja i Iris Rajčić Galerija

Ana Gruica Uglešić zablistala je na vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić u odvažnom izdanju.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić jedna je od uzvanica vjenčanja Marka Livaje i Iris Rajčić, na kojem se pojavila u jednom od najodvažnijih izdanja i zasjenila ostale goste.

Pogledaj i ovo Iris Livaja - 2 pazila je na svaki detalj Iris Livaja pokazala je kako je ukrasila božićno drvce, jedan je ukras posebno svima zapeo za oko

Ana je za svečanu priliku odabrala haljinu s velikim prorezom na trbuhu koji je otkrio njezine utrenirane mišiće, a nije izostao ni bujni dekolte, koji je plijenio dodatne poglede. Glumica je na vjenčanje stigla u pratnji svojeg supruga Borana Uglešića i sina kojeg je dobila s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

Marko i Iris vjenčali su se u crkvi svetog Stjepana u Splitu nakon osam godine veze, a ceremonija je održana u krugu najbližih im prijatelja i članova obitelji, dok će se slavlje nastaviti u poznatom restoranu "Adriatic Grašo".

Iris je za važan dan odabrala raskošnu haljinu s čipkom, a od znatiželjnih su je pogleda i objektiva pokušali sakriti kišobranima. Marko je u crkvu stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali.

Među poznatim uzvanicima tamo su se našli i Doris Dragović, Ana Gruica Uglešić i Lovre Kalinić.

Par je pred oltar stao nakon osam godina veze, a vjenčao ih je svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Lana Pavić +8 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Vjenčali se Iris Rajčić i Marko Livaja, mladu skrivali kišobranima od znatiželjnih pogleda, slavlje se nastavlja na dobro poznatoj lokaciji!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić +5 Marko Livaja i Iris Rajčić Celebrity Dobro raspoloženi Livaja i Iris stigli u crkvu svetog Stjepana u Splitu, mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene