Spremni su!

Dobro raspoloženi Livaja i Iris stigli u crkvu svetog Stjepana u Splitu, mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić Lana Pavić Doris Dragović Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) +0 Iris Rajčić i Marko Livaja (Foto: Instagram) Galerija

Marko Livaja i Iris Rajčić stigli su na svoje vjenčanje u splitsku crkvu svetog Stjepana.

Nogometaš Hajduka Marko Livaja i Iris Rajčić snimljeni su kako dolaze u crkvu svetog Stjepana u Splitu gdje će se vjenčati nakon osam godine veze i gdje su dočekali brojni fotografi. 

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Marko je stigao u crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir mašnom, a s lica nije skidao široki osmijeh čak ni kada je primijetio fotografe koji su ga tamo dočekali. Iris je blistala u haljini s čipkom koju je pridržavala pri ulasku u crkvu, dok je pokraj nje bila vjenčana kuma Lana Pavić.

Osim mladenaca i kumova u crkvu su stigli i dragi im uzvanici, među kojima je i poznata pjevačica Doris Dragović koja je zablistala u elegantnoj tamnoj haljini poput prave dive.

Par pred oltar staje nakon osam godina veze, a vjenčat će ih svećenik fra Žarko Relota iz Zadra, koji je župnik Bilog briga, a bio je osam godina u službi u samostanu svetog Frane u Splitu.

"Iris je bila moja učenica na vjeronauku u Splitu, u osnovnoj i srednjoj školi", rekao je fra Žarko Relota za Zadarski list.

Iris će vjenčana kuma biti dugogodišnja prijateljica, po struci politologinja Lana Pavić, a Marko je za svojeg vjenčanoga kuma odabrao najboljeg prijatelja iz djetinjstva.

Slavlje nakon vjenčanja održat će se u restoranu Adriatic Grašo, u kojem su u veljači ove godine svadbu imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a uzvanike bi trebala zabavljati Jelena Rozga, koja je pjevala i na krštenju njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine, javlja Slobodna Dalmacija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić (Foto: Instagram) Iris Rajčić - 7 Iris Rajčić - 6 +4 Iris Rajčić - 5 Celebrity Sve je spremno za vjenčanje Livaje i 14 godina starije Iris, poznato je i gdje će slaviti te tko će im pjevati!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +32 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene