Ni nenad nije vjerovao

Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput +16 Maja Šuput Galerija

Bojana Gregorić Vejzović u večerašnjoj emisiji ''Ples sa zvijezdama'' iznenadila je Maju Šuput jednim poklonom.

Još jedno iznenađenje u kojem se nalazi neki prehrambeni proizvod dočekalo je voditeljicu ''Plesa sa zvijezdama'' Maju Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Naime, Bojana je spominjala kulen i kobasice, a Maja ju je na to podsjetila. Potom je Bojana iznenada Maji predala kobasicu koju je ukrasila bijelom mašnom, a publika je prasnula u smijeh i počela pljeskati.

''Igor i ja nikad nismo dobili ni kulen ni kobasicu, pa čisto da znaš da se sjetiš…'' započela je Maja, a Bojana je na to rekla ''Ja znam to…'' i izvukla kobasicu.

Maja je na to rekla da kobasicu preda njezinu suprugu Nenadu u publici, a potom je zaplesala s Gordanom i pozvala gledatelje na glasanje.

Podsjetimo, Maja je u jednoj od emisija imala i nezgodu s tortom, koja joj je uništila haljinu koju je nosila. 

Ivana Čuljak je u showu Maji poklonila tortu, koju je voditeljica odlučila ponijeti kući, međutim "zahvaljujući" Asimu, koji ju je odlučio prepasti, slastica je završila na Majinu tijelu i haljini, a zbunjena Maja brzo je zatražila reklame i otrčala iza pozornice da se presvuče.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +22 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene