Poslala ohrabrujuću poruku

Bojanu Gregorić Vejzović poslije ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" ponijele emocije, posebno se obratila Maji Šuput

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 1 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 2 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 3 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 5 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš +15 Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Galerija

Bojana Gregorić Vejzović napustila je "Ples sa zvijezdama" u devetoj emisiji, a nakon ispadanja iz showa oglasila se na svojem Instagramu.

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš sedmi su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Igor Mešin Velika transformacija! Grubnić objavio fotku s Mešinom da se pohvali kako ga je sredio, stavio je na njega jedan detalj s kojim ga inače ne viđamo

U devetoj emisiji plesali su cha-cha-cha, za koji su od žirija dobili 33 boda, a zatim su u latino-maratonu osvojili još jedan, što nakon glasova publike nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

Bojana se od showa oprostila emotivnim govorom koji je započela rečenicom upućenom voditeljici Maji Šuput.

"Majo, ja ti ne želim oduzeti posao", našalila se pa je zahvalila na pruženoj prilici i podršci gledatelja i zaključila: "Želim vam svima da s 50 godina plešete kao ja!"

Kasnije se oglasila i na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala s Gordanom.

"Dragi moji, 'Ples sa zvijezdama' bio je zabavno iskustvo i ples je za sve! Bezobzira na dob, spol, bezobzira na tjelesne nedostatke. Može se plesati sa štakom, s 20 i s 80 godina, samo će gibanje i koraci biti nešto drugačiji. Plešite kakogod jer ples potiče veselje!

Dragi moj Gordan Vogleš, hvala ti na znanju koje si mi u ovom našem plesnom druženju prenio! Bilo je ogromno veselje raditi s tobom, dugo se nisam toliko smijala što sebi, što tebi. #BoGogo forever. Hvala Nova TV, bilo je zadovoljstvo biti dio vašeg show tima unutar kojeg sam stekla poznanstva, pa čak i prijateljstva. Hvala sektoru šminke, frizure i kostima, bez vas ova čarolija ne bi bila ista! Hvala svima ispred i iza kamera, vaše ideje i mašta, barem na 2 sata omogućila je da zaboravimo na brige i teško vrijeme u kojem živimo.

Ja vas sve, dragi moji čekam u kazalištu Gavella", napisala je Bojana, a u komentarima su joj mnogi obožavatelji poručili da im je žao što je ispala i da je ona svejedno njihova pobjednica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

U "Plesu sa zvijezdama" ostalo je još šest parova, a show gledajte nedjeljom u večernjem programu Nove TV.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +8 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +19 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec napravila promjenu zbog koje je ultrakratka haljina odmah pala u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene