Za nju ne postoje greške!

Larisa Lipovac Navojec napravila promjenu zbog koje je ultrakratka haljina odmah pala u drugi plan!

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Nova TV 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Larisa Lipovac - 3 Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +14 Franka Batelić i Larisa Lipovac Navojec Galerija

Larisa Lipovac Navojec u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zablistala je u kratkoj haljinici i sakou sa zanimljivim prorezima na rukavima.

Larisa Lipovac Navojec pokazala nam je u showu "Ples sa zvijezdama" da su rijetke modne kombinacije kojoj njoj dobro ne stoje, a u devetoj je emisiji sve osvojila u kratkoj haljinici i sakou.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec Napravila iznimku Larisa Lipovac Navojec utrenirano tijelo istaknula u haljini koja joj stoji kao salivena, a progovorila je i o svom partneru!

Larisa se nakon crvenog odijela iz prošle emisije sada odlučila za ultrakratko izdanje, tamnoplavu svjetlucavu haljinu i sako s neobičnim prorezima na rukavima, a i ovaj su se put u prvom planu našle njezine vitke noge. No sve su zasjenile njezina nova frizura i šiške, koje su pravo osvježenje. 

Naša proslavljena koreografkinja i plesačica oduševila je pojavama i u zanimljivim haljinama, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, dosad joj se još nije potkrala nijedna pogreška.

Ranije je za DNEVNIK.HR podijelila svoje uzbuđenje zbog sudjelovanja u ovom projektu, a vidljivo je koliko uživa raditi ovaj posao.

"Naravno da se veselim što ove godine imam čast biti članica žirija Plesa sa zvijezdama. Vjerujem da ćemo donijeti osvježenje, zabavu i prenijeti gledateljima pozitivnu vibru koju ples kao medij nosi u sebi. I to me veseli. Izazovi su ostati autentičan, profesionalno i konstruktivno davati upute, pravedno ocjenjivati. S druge strane, zabaviti sebe i gledatelje te se potruditi da svi pred malim ekranima zaplešu i zavole ples i emisiju. S obzirom na to da sam i sama izvođačica, plesačica i koreografkinja, znam koliko je teško i zahtjevno uvježbati nekoga i dovesti ga u formu, stvarati koreografije. Ova druga uloga zahtijeva svakodnevno vježbanje i puno znoja. Ne bih im bila u koži", priznala nam je Larisa.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +23 Maja Šuput i Igor Mešin Celebrity S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 2 Pedro Soltz i Valentina Walme - 3 Pedro Soltz i Valentina Walme - 4 +24 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Celebrity Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene