Kraće nije moglo!

S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin Maja Šuput, Marko Grubnić i Igor Mešin Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput Maja Šuput +2 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput je u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" očarala gledatelje u studiju i pred malim ekranima u novoj posebnoj kreaciji.

Maja Šuput je i ove nedjelje začinila show "Ples sa zvijezdama" i to svojim modnim izborom za kojeg je zaslužan modni stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 "Pusa svima" Maja Šuput poželjela što brži oporavak kolegama: ''Jedva čekam da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje''

Maja je u prošloj emisiji zablistala u plavom kombinezonu s dekolteom i prorezima na trbuhu i posebno zanimljivim donjim dijelom. Sada je pak izbor pao na kratku haljinu s dekolteom i resicama na ramenima. 

Maja ne skriva koliko je oduševljena suradnjom sa svojim prijateljem na ovakvim projektima, a jednom mu je prilikom posvetila i posebnu objavu na društvenim mrežama.

''Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić'', napisala je za njega tada.

On joj je u komentarima zahvalio na povjerenju i otkrio pritom jedan zanimljiv detalj.

"Hvala što mi vjeruješ već više od 15 godina. P. S. Ja razmišljam o tebi svakodnevno, više nego ijedan muškarac ikada. A rezultati su tu", napisao joj je Marko.

A mi jedva čekamo vidjeti što su nam Maja i Marko pripremili do kraja ''Plesa sa zvijezdama''.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 2 Pedro Soltz i Valentina Walme - 3 Pedro Soltz i Valentina Walme - 4 +21 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Celebrity Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Komentari žirija rasplakali Jelenu Perić - 2 Komentari žirija rasplakali Jelenu Perić - 1 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 2 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 3 +26 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 1 Celebrity Emotivna večer za lijepu Jelenu, prvo su joj potekle suze, a onda ju je dočekalo prekrasno iznenađenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene