Pala je i pusa!

Emotivna večer za lijepu Jelenu, prvo su joj potekle suze, a onda ju je dočekalo prekrasno iznenađenje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Komentari žirija rasplakali Jelenu Perić - 2 Komentari žirija rasplakali Jelenu Perić - 1 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 2 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 3 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 1 Jelena Perić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +21 Marko Mrkić i Jelena Perić - 2 Galerija

Jelena Perić se rasplakala u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", no rođendansko iznenađenje i suprug su joj brzo vratili osmijeh na lice.

Jelena Perić i Marko Mrkić su u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli emotivni slowfox na pjesmu "Arcade" Duncana Laurencea, a ni sama influencerica nije mogla sakriti suze nakon nastupa.

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i Antea Franjić Prvi korak je tu! Zgodni mentor iz našeg hit-showa otkrio čuju li se uskoro svadbena zvona, a evo i zašto je svima poručio da mu drže fige!

Naime, Jelena se tijekom razgovora s voditeljicom Majom Šuput rasplakala, jer kako je sama priznala bila joj je to najemotivnija izvedba u dosadašnjem showu. No suze su brzo nestale s lica jer joj je ekipa pripremila rođendansko iznenađenje,a podržao ju je i suprug Igor Bubnjić koji ju je poljubio pred kamerama. 

"Vas je predivno gledati, ako postoji tajna uspjeha u Plesu sa zvijezdama, ti si je prokužila", poručila joj je Franka Batelić nakon nastupa.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 2 Pedro Soltz i Valentina Walme - 3 Pedro Soltz i Valentina Walme - 4 +24 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Celebrity Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +23 Maja Šuput i Igor Mešin Celebrity S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene