raj za oči

Najzgodniji Brazilac u Hrvatskoj skinuo majicu i pokazao nevjerojatno isklesano tijelo: "Hvala što nam olakšavaš nedjelje!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme - 2 Pedro Soltz i Valentina Walme - 3 Pedro Soltz i Valentina Walme - 4 Pedro Soltz i Valentina Walme - 5 Pedro Soltz i Valentina Walme - 6 Pedro Soltz i Valentina Walme - 7 Valentina Walme i Pedro Soltz Valentina Walme i Pedro Soltz Pedro Soltz, Valentina Walme +15 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Pedro Soltz u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" nastupio je bez majice i pokazao je svoj isklesani torzo.

Pedro Soltz i Valentina Walme u devetoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su lyrical.

Pogledaj i ovo Valentina Walme i Pedro Soltz još je pod dojmom Naša najseksi plesačica u hit-showu pobijedila je dečka i brata, pa je zgodnom Brazilcu poručila da ga voli!

Za ovaj je nastup zgodni Brazilac na pozornicu odlučio izaći bez majice i pokazati na čemu naporno radi u teretani tijekom cijele godine.

"Meni se jako dopala tjelesnost ove koreografije", komentirala je Larisa Lipovac Navojec sa smiješkom.

"Ovo je jedan od onih plesova po kojima će se pamtiti ova sezona", poručila im je Franka.

"Pedro, hvala ti što i nama olakšavaš ove nedjelje", poručila mu je u backstageu Maja Šuput, na što je on priznao: "Malo se i sramim."

Pedro i Valentina osvojili su visokih 39 bodova. 

Pedro često na svojim društvenim mrežama dijeli snimke na kojima vježba i fotografije na kojima se hvali rezultatima istog, pa ne čudi da iza sebe ima uspješnu karijeru modela.

Zbog posla je proputovao svijet, a kada ga je put doveo u Italiju tamo je upoznao svoju suprugu, našu manekenku i voditeljicu Iris Cekuš, zbog koje je prije nekoliko godina doselio u Hrvatsku.

Par je u sretnom braku šest godina i zajedno imaju kći Laru.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +11 Maja Šuput i Igor Mešin Celebrity S Majina dekoltea nije lako skinuti pogled, a pažnju kradu i vrckavi detalji!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +8 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene