Život žena nogometaša

Ljepotice i majke koje domaći nogometaši drže kao kap vode na dlanu: Očaravaju ljepotom, ali znaju i zasukati rukave!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Izabel Kovačić Nives Celzijus Domagoj i Ivana Vida Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 13 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Domagoj i Ivana Vida - 2 Domagoj i Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 4 +12 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Galerija

Privatni zrakoplovi, skupocjene jahte, fini restorani i luksuzni brendovi... Ovakav lagodan život često povezujemo sa ženama nogometaša. Mnoge od njih očaravaju svojom ljepotom, ali znaju i zasukati rukave i prionuti na posao. No mnogima je majčinstvo ipak na prvom mjestu. Koje su najatraktivnije domaće žene nogometaša, takozvane Wegsice te kako IZgleda njihov život istražio je Davor Garić.

Titula najljepše domaće WAGsice, bolje polovice slavnih nogometaša, nerijetko završi u rukama Ive Šarić. Uz sinove Carlosa i Leona iz prvog braka s Jerkom Lekom, Iva je majka i malenog Adriana, koji je plod ljubavi s nogometašem Brunom Petkovićem. S napadačem hrvatske reprezentacije u ljubavnoj je romansi od 2019., a beba je njihovu ljubav dodatno učvrstila.

''Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim'', ispričala je Iva. 

Prva pratilja Miss Hrvatske '97. i neokrunjena kraljica Torcide Iris Rajčić od svojeg je izabranika Hajdukovca Marka Livaje starija 14 godina, no ljubav briše sve granice.

''Uživam u svakoj sekundi'', kaže. 

Majka petogodišnje Elizabet i jednogodišnjeg Lorenza vitku liniju održava vježbajući kod kuće sa svojom djecom.

''Ja mislim da je to jako edukativno. Tako se upoznajemo i ja i ona. Ja čim stavim onu svoju malu strunjačicu, ona već dopuže, sjedne i gleda me ''Šta ćemo danas?''., priča Iris. 

''70% je prehrana, naravno treniram koliko mogu, nije ništa agresivno za sad'', kaže. 

Supruga Andreja Kramarića Mia vrlo je samozatajna, no nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom ljepotom. Dvostruko vjenčanje ovog para jasno daje do znanja koliko se vole. a kruna njihove ljubavi je sinčić Viktor. Uz brojne poslovne obveze, u majčinstvu uživa i Izabel, supruga Matea Kovačića.

''Jednostavno nema riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se bit što boja majka kao i sve
majke i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti'', priča. 

Ljetos je u Dubrovniku pozornost plijenio ovaj par. Vjenčanje Duje Ćalete Cara i lijepe Adrijane bilo je prilično raskošno, a jednako tako bilo je i 2017. kad su u Umagu sudbonosno DA izrekli Domagoj i Ivana Vida. Danas atraktivna crnka, kao plavuša je 2014-e proglašena Kraljicom Hrvatske. Za Vidu, ona je i danas kraljica njegova srca.

''Jako je pažljiv i nježan je i već sam to rekla u jednom u intervjuu da me drži doslovno kao kraljicu i on je taj'', rekla je jednom prilikom Ivana Vida. 

WAGsica koja je nekada žarila i palila domaćim, ali i inozemnim medijima, više nije u braku s nogometašem, no Nives je s bivšim suprugom i ocem svoje djece i dalje u bliskim odnosima.

''Pa s ocem svoje djece sam onako kako treba biti sa ocem svoje djece. A to znači jako dobri. Dapače, u fantastičnim odnosima. Mi smo prijatelji, jako dobri prijatelji'', kaže.

S Dinom Drpićem je u braku provela devet godina, a oboma su im na prvom mjestu njihova djeca Leone i Taisha.

''Bez obzira što mi u masu situacija ide na živce i oči bi mu iskopala i vjerojatno on meni. Ali opet to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju. Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli'', ispričala je. 

Franka Batelić godinama je nosila titulu najljepše žene nogometaša, a dugogodišnjem životu na daljinu nedavno je došao kraj pa uživa u ljubavi s Vedranom Ćorlukom. Drugo dijete dolazi vrlo brzo.

''Svi smo presretni i jedva čekamo'', rekla je Franka. 

Još je jedna žena nogometaša s godinama sve ljepša. Anica je 1995. godine proglašena prvom pratiljom Miss svijeta, a danas se ova visoka ljepotica vraća u Hrvatsku nakon godina života u inozemstvu sa suprugom, nogometnim trenerom Robertom Kovačem.

Pouzdano znamo da ove dame ne vole kad ih nazivaju ''ženama nogometaša'', no vjerujemo da su upravo one velikim dijelom zaslužne da naši nogometaši briljiraju na zelenim travnjacima.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Tri ljepotice! Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +11 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel Deva Cassel - 1 +6 Deva Cassel - 11 Celebrity Slavni roditelji dugo su je skrivali od javnosti, no više ne mogu, a odrasla je u sliku i priliku svoje prekrasne majke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene