Je li moguće?

Slavni glumac otkrio istinu o svađi s miljenicom Hollywooda, iza kulisa odvijala se prava drama: "Ona nije dobra osoba, svi to znaju"

Julia Roberts i Nick Nolte Julia Roberts i Nick Nolte Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Nick Nolte - 2 Julia Roberts i Nick Nolte - 3 Julia Roberts i Nick Nolte - 1 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Julia Roberts i George Clooney - 11 Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i George Clooney - 9 +15 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 5 Galerija

Nick Nolte progovorio je iskreno o svađi s Julijom Roberts iz 1994. godine i otkrio pravu istinu o tome što se tada događalo.

Godinama se Hollywoodom priča kako se Julia Roberts i Nick Nolte nisu baš najbolje slagali tijekom snimanja filma "Volim nevolje" 1994. godine, što je na kraju rezultiralo pravom dramom iza kulisa.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Dvoje glavnih glumaca otprilike je dovršilo polovicu filma, koji je režirao Charles Shyer, kada je Julia opisala Nicka kao potpuno odvratnog u intervjuu za The New York Times, a sada, gotovo 30 godina kasnije, on je progovorio o napetosti između njih i otkrio u kakvom su odnosu danas.

"Od trenutka kada sam ga upoznala na neki način smo jedno drugome zadavali muke i, naravno, idemo jedno drugome na živce. Iako može biti potpuno šarmantan i jako drag, on je također potpuno odvratan. Mrzit će me što to govorim, ali čini se da daje sve od sebe da odbije ljude od sebe. On je faca", izjavila je bila Julia kada su je pitali o Nickovoj reputaciji grubog muškarca koja ga je pratila.

Nakon što je saznao za tvrdnje svoje kolegice, Nick joj je uzvratio tijekom intervjua za LA Times: "Nije lijepo nekoga nazivati ​​odvratnim. Ali ona nije dobra osoba. Svi to znaju", izjavio je tada.

Trideset godina kasnije glumac, koji je bio tri puta nominiran za Oscara, prisjetio se svoje navodne svađe iza scene s Julijom dok je promovirao svoj novi film "Rittenhouse Square".

Na pitanje je li se ikada obratio Juliji nakon završetka snimanja filma, Nick je odgovorio da nije, ali i da danas nema više svađe među njima i da je ratna sjekira zakopana.

"Mislim, bilo je apsurdno to kroz što smo prošli. Djelomično je to bila moja krivnja, a malo i njezina. Julia se udala na početku tog filma i to je bila jedna od onih stvari kojima sam jednostavno pogrešno pristupio", ispričao je Nick.

Julia se, naime, upravo tada bila udala za glazbenika Lylea Lovetta, a brak im je na kraju završio razvodom 1995. godine.

"Volim nevolje" kritičari su uvelike ocijenili lošim ocjenama, a konačno razočaranje doživio je i na kinoblagajnama, zaradivši samo 61,9 milijuna dolara diljem svijeta, dok je budžet njegova snimanja iznosio 45 milijuna dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija novog albuma Jelene Rozge - 1 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 2 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 3 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 5 +25 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 Celebrity Rozga okupila poznate Hrvate, pojavio se i jedan bivši par, a najveće iznenađenje večeri bilo je vrlo emotivno!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene