Jednostavno predivni!

Julia Roberts izgleda fantastično s 54 godine u rozoj haljini s dubokim izrezom, a društvo joj pravi šarmantni kolega George Clooney

Julia Roberts i George Clooney - 9 Julia Roberts i George Clooney - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i George Clooney - 1 Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 4 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 6 Julia Roberts i George Clooney - 7 Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i George Clooney - 10 Julia Roberts i George Clooney - 11 Julia Roberts i George Clooney - 2 +19 George i Amal Clooney Galerija

George Clooney i Julia Roberts ugodno su iznenadili sve prisutne u svojim kombinacijama za premijeru njihovog romantičnog filma "Karta za raj".

Glumci George Clooney i Julia Roberts došli su na premijru svog filma "Karta za raj" koja se odvijala u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 zagledali se oboje George Clooney u društvu dviju ljepotica nije znao kamo gledati, no slavna glumica uspjela je skrenuti pažnju s prekrasne Amal!

Za tu prigodu 54- godišnjakinja odjenula je dugu ružičastu haljinu s kratim puf rukavima i dubokim dekolteom koji je pokazao njezine raskošne atribute. 

Julia je izgledala apsolutno očaravajuće na crvenom tepihu sa svojom poznatom crvenom kosom stiliziranom u raspuštene, romantične valove koji su joj se spuštali niz leđa.Glamuroznost je pojačala s parom visećih naušnica, obasjanih lila bojom.

George se odlučio na elegantno sivo odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju te je uz to kombinirao crni remen i crne lakirane cipele.Umjesto da svom izgledu doda kravatu, on je ovratnik svoje košulje ostavio otkopčan.

Pozirali su nasmiješeni, a Julia je svog šarmantnog kolegu držala pod ruku. Georgu se kasnije pridružila i supruga Amal Clooney. 

Njegova zadivljujuća supruga odabrala je šarenilo i nosila je haljinu bez rukava s nijansama crvene, žute i plave. Gornji dio haljine prianjao je uz njezinu fit tjelesnu građu, dok je donji dio padao u lepršavu suknju. Amalina crna kosa bila je raspuštena sa strane i padala joj je niz ramena u dugim, elegantnim valovima. Na nogama su joj se vidno isticale sandale s otvorenim prstima, a do izražaja su došle i crveno-zlatne viseće naušnice.

Film govori o bračnom paru koji se je razveo zbog loših međusobnih odnosa, no na kraju ipak shvaćaju kako su pogriješili, te ponovno pokušavaju oživjeti svoju ljubav.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Aca Lukas Aca Lukas Aca Lukas (FOTO: Instagram) Aca Lukas (FOTO: Instagram) +0 Aca Lukas (FOTO: STR-5678/PIXSELL) Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih folk pjevača otvoreno je progovorio o ljubavnim kriterijima koji su mnoge šokirali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Procurile fotke Nives iz 2007. dok je bila brineta sa šiškama i glumila u seriji koja se i danas prikazuje na TV-u, promjene u izgledu od tada su vidljive!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene