zagledali se oboje

George Clooney u društvu dviju ljepotica nije znao kamo gledati, no slavna glumica uspjela je skrenuti pažnju s prekrasne Amal!

Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 3 Doug Peters/Press Association/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney, Amal Clooney - 7 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 4 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 2 Julia Roberts, Amal Clooney - 1 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 8 George Clooney, Amal Clooney - 9 George Clooney, Amal Clooney - 6 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 5 Amal i George Clooney Amal i George Clooney +13 Amal Clooney s majkom Galerija

Georgeu i Amal Clooney na premijeri filma "Ulaznica za raj" pridružila se Julia Roberts, koja ih je oduševila detaljima na svojoj haljini.

Holivudski glumac George Clooney na londonskoj premijeri svojeg novog filma "Ulaznica za raj" družio se s dvije ljepotice.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Jedna je njegova supruga Amal, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti, ali svojom pojavom uvijek sve obori s nogu, a tako je bilo i sada. Amal je za ovu prigodu obukla elegantnu haljinu u boji mente, u kojoj je istaknula svoju vitku figuru, a svjetlucave perlice pobrinule su se za dašak glamura.

Bračnom paru Clooney na crvenom tepihu pridružila se i Georgeova kolegica iz filma, glumica Julia Roberts, i svi su pozirali zagrljeni. Julijin dolazak obradovao je Amal i Georgea, koji su odmah primijetili i detalje kojima je odala počast svojoj obitelji.

Glumica je nosila crnu haljinu s izvezenim inicijalima svoje djece, Hazel, Phinnaeusa i Henryja, dok su inicijali njezina supruga Daniela Modera bili izvezeni u srcu uz njezine.

Originalna kreacija očigledno je oduševila Clooneyeve, koji su uhvaćeni baš u trenutku kada su uočili o čemu se radi.

Inače, George Clooney i Julia Roberts u prvoj zajedničkoj romantičnoj komediji glume razvedeni par koji pokušava spriječiti svoju kćer da se uda.

Dvojac glumi Davida i Georgiju, koji ostavljaju svoje razlike po strani i udružuju snage kako bi spriječili svoju kćer Lily da se uda za nekoga koga je nedavno upoznala na maturalnom putovanju na Baliju.

Ne želeći da ona učini istu pogrešku za koju vjeruju da su je oni učinili prije 25 godina, putuju na otok kako bi prekinuli svadbu.

U režiji Ola Parkera ovo je peti film u kojem Roberts i Clooney glume zajedno nakon što su se zajedno pojavljivali na ekranu u filmovima "Ocean's Eleven", "Ocean's Twelve", "Money Monster" i "Confessions of a Dangerous Mind".

"Bilo je zabavno, uživali smo jer smo morali biti zajedljivi jedni prema drugima. Mislili smo da je to smiješno", rekao je Clooney novinarima na svjetskoj premijeri filma u Londonu.

"Također smo mislili da je dobro vrijeme da radimo nešto lagano, pa smo mislili da će biti zabavno," dodao je.

Glumci su prijatelji već desetljećima, što je, kako kažu dvije zvijezde, snimanje poljupca za njihovu nadolazeću romantičnu komediju učinilo prilično smiješnim.

"Bilo je potrebno 79 kadrova kako se smijemo da bismo imali jedan kako se ljubimo", rekla je Roberts, koja je poznata po nizu romantičnih komedija iz 1980-ih i 1990-ih, od "Pretty Woman" do "Notting Hill", dok je Clooneyjeva posljednja romantična komedija bila "One Fine Day" iz 1996. godine.

Film "Ulaznica za raj", u kojem također glume Billie Lourd, Maxime Bouttier i Lucas Bravo, počinje se prikazivati u svjetskim kinima od 21. listopada.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene