Lijep početak duge priče

Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom, koja se u njega zaljubila na prvi pogled, jedan trenutak bio je ključan

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Josip Regovic/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 +7 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 Galerija

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković viđen je u rijetkom izlasku sa suprugom Sonjom Jandroković. Njihova ljubavna priča počela je potpuno nenadano.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković bio je jedan od uzvanika na premijeri Molierovog ''Don Juana'', predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Pogledaj i ovo Gordan Jandroković Odmah ju je osvojio! Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom, njihova ljubavna priča doslovno je započela na prvi pogled!

Na lijepu kazališnu večer stigao je s dugogodišnjom suprugom Sonjom Jandroković, a par je za okupljene fotografe pozirao ruku pod ruku.

Sonja je odjenula plavu haljinu i crni sako, dok je Gordan imao jedno od već prepoznatljivih odijela u kojima ga svakodnevno možemo vidjeti.

Ljubavna priča političara i liječnice počela je još prije tridesetak godina. Sonja se u Gordana zaljubila na prvi pogled, a pozornost joj je ukrao kada je u Malinskoj skakao u more na glavu.

''Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me to što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav pretvorila se u dugu, kvalitetnu... I troje djece'', ispričala je ranije za Jutarnji list.

Zanimljivost je da je Sonja u rodu s predsjednikom Republike Hrvatske. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka, a malo tko zna da su po tome Jandroković i Milanović, koji se baš i ne slažu na poslovnom planu, zapravo obitelj.

Gordan i Sonja imaju troje djece, sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!  

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene