Osmijesi od uha do uha!

Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 2 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela - 3 Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 +15 Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela prošetali su centrom Zagreba s njegovim kćerima, a više je nego očito da su djevojke prihvatile tatinu odabranicu.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela prošetali su se centrom Zagreba, a društvo su im pravile njegove kćeri, koje je dobio s pokojnom suprugom.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Vesela četvorka držala se za ruke, a sudeći po veselim osmijesima, sjajno su se provodili.

Također, čini se da su djevojke prihvatile novu djevojku svog oca nakon što im je prije godinu dana preminula majka Danijela.

Podsjetimo, šuškanja o ljubavnoj vezi ovo dvoje počela su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na proslavi podcasta Ane Radišić.

Zaljubljeno su pozirali u foto-kutku, a otada su objavili i nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, na kojima ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine ostao je bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput prije 16 godina prvi je put nosila vjenčanicu, prisjetili smo se ovog njenog mlađahnog izdanja!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Božić Vanda Božić - 1 Vanda Božić - 2 Vanda Božić - 3 +2 Vanda Božić - 4 Nekad i sad Našu glumicu kratko smo gledali na malim ekranima, a onda se povukla iz javnosti i godinama nitko nije čuo za nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene