Nevjerojatna slučajnost

Naša prelijepa glumica slavi rođendan, među prvima joj čestitao njen voljeni partner za kojeg je današnji datum vrlo emotivan...

Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marko Lukunic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić - 7 Kristina Krepela i Marin Miletić - 8 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić - 6 Kristina Krepela i Marin Miletić - 5 Kristina Krepela i Marin Miletić - 3 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 +10 Kristina Krepela Galerija

Saborski zastupnik Marin Miletić čestitao je svojoj voljenoj glumici Kristini Krepeli rođendan uz emotivnu poruku.

Predivna glumica Kristina Krepela slavi 43. rođendan, a među prvima joj je čestitao i njen novi odabranik, saborski zastupnik Marin Miletić.

Pogledaj i ovo Marin Miletić ''Moje!'' Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

Miletić je objavio Instagram priču na kojoj se nalazi fotografija ukrasa u kojem je urezan citat: ''Nije sreća u onome što imamo nego u tome koga imamo''.

''Neka ti sve, baš sve, bude blagoslovljeno, predivna moja, sretan ti rođendan!'' napisao je Marin uz emotikon srca.

Podsjetimo, šuškanja o ljubavnoj vezi ovo dvoje krenula su još prije nekoliko mjeseci, a golupčići su dugo pokušavali sakriti svoju povezanost. Ipak, nekoliko prolaznika vidjelo ih je u zagrljenim šetnjama Zagrebom, a onda su se zajedno pojavili i na proslavi podcasta Ane Radišić.

Zaljubljeno su pozirali u foto-kutku, a otada su objavili i nekoliko zajedničkih fotografija na društvenim mrežama na kojima ne skrivaju koliko su zaljubljeni.
Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Ne daj se Nina", a pojavila se i u serijama "Igra prijestolja" i "Dig" te filmovima "Žena mušketir" i "Lov u Bosni".

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću.

Marin se jučer prisjetio i svoje pokojne supruge te povodom godišnjice smrti objavio simboličnu fotografiju na svom Instagramu uz prigodan opis.

Nevjerojatna je slučajnost da je na isti dan preminula njegova supruga, a rođendan slavi nova odabranica Kristina. 

"Za života prijatelju, za života. Za života svoju voljenu trebaš ljubiti. Za života joj biti vjeran. Za života je držati na dlanu kao izabranicu tvoga srca. Za života je slušati. Ispričati joj se kada je povrijediš. Voditi ju gdje god možeš. Na kave, izlete, izlaske, kina, predstave, izložbe, ovdje i ondje. U park, u planine, uz more. Za života, prijatelju, za života. Ako si kršćanin, za života to svjedočiti, zajedno moliti, biti blizu nebeskog Oca. Za života ti mora biti važnija i od prijatelja i od karijere i od nogometa i od ulice. I od svog novca ovoga svijeta. Za života prijatelju, za života. Za života ju moraš ponosno držati za ruku, šetati s njom kao da je kraljica cijelog svemira. Za života prijatelju, za života. Zajedno se smijati, zajedno nekada plakati, zajedno se dizati, zajedno se penjati. Jer samo ovaj kratki život imamo darovan da ga živimo u punini. Sada i ovdje. Za tamo - ondje. Za života prijatelju, za života. Danijela. Uoči sutra'', napisao je podulji opis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Miletić (@marinmiletic_)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Satta - 3 Melissa Satta - 1 Melissa Satta - 4 Melissa Satta - 5 +29 Melissa Satta - 6 Celebrity Zgodna brineta koja javno i otvoreno priča o seksualnom životu pokazala je skoro sve u prozirnoj haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene