nova figura

Šušnjara u kratkoj haljini istaknula transformaciju o kojoj se priča već neko vrijeme i zbog koje prima komplimente!

Andrea Šušnjara Andrea Šušnjara Nikola Vilic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 7 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 5 Andrea Šušnjara - 3 +15 Andrea Šušnjara - 1 Galerija

Andrea Šušnjara pojavila se na modnoj reviji Ivone Glavaš u Splitu, na kojoj je dobro raspoložena plijenila pažnju okupljenih.

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara bila je jedna od uzvanica modne revije Ivone Glavaš u Splitu, na kojoj je pažnju plijenila u maloj crnoj haljini i s osmijehom na licu.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

36-godišnja Andrea u crnoj je kreaciji pokazala vitku liniju na kojoj je poradila u posljednje vrijeme i njezini se obožavatelji slažu da nikada nije bolje izgledala.

"Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to krene u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače - kome smeta, neka ne gleda", rekla je Andrea jednom prilikom za IN magazin.

Iza nje je teška dijagnoza karcinoma jajnika, s kojom se suočila sa samo 20 godina, no to je sada, nasreću, daleka prošlost.

"Iza te teške bolesti i svega što sam prošla život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad", izjavila je za IN magazin.

Andrea već 12 godina pjeva u jednoj od naših najpopularnijih i najuspješnijih grupa Magazin, što je duže od bilo koje njezine prethodnice i čini je njezinom najdugovječnijom pjevačicom.  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 Nora Dominko - 3 +18 Nora Dominko - 1 Celebrity Potresna životna priča Nore iz ''Survivora'', suze je nemoguće zaustaviti: ''Koliko god ožiljaka imam na sebi, u srcu ih imam puno više''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 +23 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Celebrity Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, poznat je i razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene