nakon samo dva tjedna

Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, poznat je i razlog!

Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Rupert Murdoch - 3 Rupert Murdoch - 2 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 3 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 +17 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Galerija

Milijarder Rupert Murdoch raskinuo je zaruke s 26 godina mlađom Ann Lesley Smith.

Medijski mogul i milijarder Rupert Murdoch (92) raskinuo je zaruke s Ann Lesley Smith (66) samo dva tjedna nakon što je objavio da se sprema peti put stat pred oltar.

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch Mlađa 25 godina Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

Murdoch je u ožujku zaprosio bivšu zubnu tehničarku prstenom s dijamantom od 11 karata u vrijednosti od oko 2 milijuna funti, a prilikom objave zaruka sa sigurnošću je izjavio kako će mu ovo biti posljednji brak.

Par se planirao vjenčati na ljeto, no sada su iznenada donijeli zajedničku odluku o prekidu zaruka.

"Pričali su i složili su se kako je za oboje bolje da se razdvoje", ispričao je za Daily Mail prijatelj para koji je otkrio i kako se Smith nije mogla nositi s medijskom pažnjom. "On je svjestan da će zauvijek biti pod povećalom javnosti i da ne može ništa poduzeti kako bi to promijenio", dodao je.

Drugi izvor otkrio je i kako medijski mogul još gaji osjećaje prema bivšoj zaručnicu.

"On joj se divi, poštuje je i misli da je sjajna žena. Sviđa mu se što je tako smirena i jaka, a i to što dijeli njegova vjerska uvjerenja", kazao je.

Murdoch i Smith upoznali su se prošlog rujna u njegovu vinogradu Moraga u Bel Airu u Kaliforniji kad je ona stigla na jedno događanje koje se tamo održavalo.

Smith je svoju vezu s Murdochom opisala kao "dar od Boga" .

"Udovica sam 14 godina. Poput Ruperta, moj muž je bio poslovni čovjek. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV postaje i pomogao promovirati Univision", rekla je te je dodala i kako je čekala pravo vrijeme da se ponovno zaruči, a ranije je u braku bila dva puta.

Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Jerry Hall, nisu dobili djecu tijekom šestogodišnjeg braka, koji su okončali prošle godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Madison De La Garza i Demi Lovato Madison De La Garza Madison De La Garza - 1 Madison De La Garza i Demi Lovato +11 Madison De La Garza i Demi Lovato Nekad i sad Sjećate se preslatke Juanite iz "Kućanica"? Evo kako izgleda danas, snašla ju je i tipična sudbina dječjih zvijezda

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene