bojao se opet zaljubiti

Milijarder se u 93. godini zaručio peti put: ''Znao sam da će mi ovo biti posljednji brak, sretan sam''

Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Rupert Murdoch - 3 Rupert Murdoch - 2 Rupert Murdoch - 1 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 3 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 +22 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 Galerija

Medijski mogul i milijarder Rupert Murdoch pohvalio se da se zaručio s novom partnericom Ann-Lesley Smith samo šest mjeseci nakon što su se upoznali.

Rupert Murdoch, medijski mogul i milijarder, objavio je nove sretne vijesti. Naime, nakon samo šest mjeseci otkako se poznaju zaručio je 66-godišnju partnericu Ann-Lesley Smith.

Pogledaj i ovo Rupert Murdoch Mlađa 25 godina Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

Ovaj 92-godišnjak podijelio je vijest u intervjuu za jednu od svojih publikacija - New York Post, otkrivši da je brušeni dijamant osobno odabrao.

Podsjetimo, od njegove zadnje rastave braka nije prošlo ni godinu dana, a posljednja supruga bila mu je manekenka Jerry Hall.

Murdoch je priznao da je bio nervozan zbog ponovnog postavljanja pitanja te da se bojao ponovnog zaljubljivanja, ali je rekao da je uvjeren da će mu brak sa Smith biti posljednji.

''Bojao sam se zaljubiti, ali znao sam da će mi ovo biti posljednji brak, sretan sam.''

Novozaručeni milijarder Ann je zaprosio u New Yorku na Dan svetog Patrika našalivši se u intervjuu: ''Ja sam jednu četvrtinu Irac.''

Murdoch i Smith upoznali su se prošlog rujna u njegovu vinogradu Moraga u Bel Airu u Kaliforniji kad je ona stigla na jedno događanje koje se tamo održavalo.

U međuvremenu je Smith vezu s Murdochom opisala kao Božji dar te otkrila da par dijeli ista uvjerenja. 

''Udovica sam 14 godina. Poput Ruperta, moj muž je bio poslovni čovjek. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV postaje i pomogao promovirati Univision'', rekla je.

Smith je dodala i kako je čekala pravo vrijeme da se ponovno zaruči, a ranije je u braku bila dva puta. 

Vjenčanje s Murdochom trebalo bi se održati već ovog ljeta. 

Iz prijašnjih brakova Murdoch ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod s prvom suprugom Patriciom Booker, kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa s drugom suprugom Annom Mann te kćeri Grace i Chloe s trećom suprugom Wendi Deng.

Murdoch i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Hall, nisu imali zajedničke djece tijekom šestogodišnjeg braka, koji je okončan prošle godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Levi Alves McConaughey - 1 Levi Alves McConaughey - 4 Levi Alves McConaughey - 3 Levi Alves McConaughey - 2 +15 Levi Alves McConaughey - 5 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes - 2 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 1 +20 Amanda Bynes - 5 Celebrity Bivša glumačka zvijezda gola i sama tumarala ulicom, bizarni incident sve je rastužio jer je pamte kao lijepu i uspješnu ženu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene