proslavila 36. rođendan

Naša pjevačica pobijedila je tešku bolest, a danas izgleda bolje nego ikad: "Hvala ti, Bože, što si me blagoslovio još jednom godinom života"

Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara - 3 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 5 Andrea Šušnjara - 1 Andrea Šušnjara - 2 Andrea Šušnjara - 3 Andrea Šušnjara - 4 Andrea Šušnjara - 5 Andrea Šušnjara - 4 +10 Andrea Šušnjara - 1 Galerija

Andrea Šušnjara proslavila je 36. rođendan i na Instagramu zahvalila Bogu na još jednoj godini života.

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara 26. veljače napunila je 36 godina.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

Povodom rođendana oglasila se i na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografije s proslave.

"Hvala ti, Bože, što si me blagoslovio još jednom godinom života. Puno hvala svim ljudima koji su me se sjetili na moj rođendan", napisala je, a pratitelji su joj u komentarima uputili čestitke i lijepe želje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

Andrea se sa samo 20 godina suočila s teškom dijagnozom raka jajnika, no tu je bitku dobila.

"Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad", izjavila je za IN magazin.

U protekloj godini poradila je i na svojoj liniji, što su primijetili i njezini obožavatelji, koji su se složili da nikada nije izgleda bolje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

"Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to krene u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače - kome smeta, neka ne gleda", rekla je za IN magazin.

Inače, Andrea već 12 godina pjeva u grupi Magazin, što je duže od bilo koje njezine prethodnice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 3 Melina i Haris Džinović - 1 Melina i Haris Džinović - 2 Melina i Haris Džinović - 3 +4 Melina i Haris Džinović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila Harisa Džinovića od 2 milijuna eura! Ima bazen, vinski podrum, glazbeni studio...

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis - 1 Jamie Lee Curtis - 2 Jamie Lee Curtis - 3 Jamie Lee Curtis i Michelle Yeoh +20 Jamie Lee Curtis Celebrity I u 65. godini raskošnim dekolteom do pupka opravdala je status seks-simbola, a onda je uslijedio i sočni poljubac s kolegicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene