Zgodna Iris

Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 2 Nikola Vilic/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko i Iris Livaja - 1 Marko i Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 4 +16 Marko i Iris Livaja Galerija

Iris Livaja plijenila je poglede na modnoj reviji dizajnerice Ivone Glavaš u Splitu.

Iris Livaja, supruga nogometaša Marka Livaje, nije propustila modnu reviju dizajnerice Ivone Glavaš u Splitu, koja je na jednom mjestu okupila brojne poznate Splićanke.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Odmah po dolasku Iris je ukrala sve poglede zbog svojeg jarkoružičastog sakoa, ali i topića koji otkriva dosta gole kože. Hrabro je uskočila i u cipele s otvorenim prstima, a pomno odabranim modnim dodacima potvrdila je da je pazila na baš svaki detalj.

Uz nju ovaj put nije bio suprug Marko, kojeg ona inače uvijek prati na važnim događajima i najveća mu je podrška u karijeri.

Marko i Iris vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, a zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 Nora Dominko - 3 +18 Nora Dominko - 1 Celebrity Potresna životna priča Nore iz ''Survivora'', suze je nemoguće zaustaviti: ''Koliko god ožiljaka imam na sebi, u srcu ih imam puno više''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch, Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 4 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 1 +23 Rupert Murdoch i Ann-Lesley Smith - 2 Celebrity Slavni milijarder u 93. godini raskinuo zaruke sa ženom za koju je tvrdio da će mu biti zadnja, poznat je i razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene