Kakav prizor!

Iris Livaja podijelila je preslatku fotografiju nogometaša sa sinčićem u opuštenoj subotnjoj atmosferi

Iris i Marko Livaja Iris i Marko Livaja Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Iris Livaja Marko i Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 2 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +20 Iris i Marko Livaja - 5 Galerija

Iris Livaja podijelila je predivnu fotografiju svog supruga Marka Livaje koji u krilu drži sinčića Lorenza te ga hrani.

Iris Livaja podijelila je predivnu fotografiju svog supruga te pokazala kakva je njihova kućna subotnja atmosfera.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja - 3 Baš fora! Veliko slavlje u domu Marka Livaje, lijepa supruga pokazala je kakvu su tematsku zabavu priredili sinčiću na njegov dan!

Marko Livaja sjedio je za stolom te u krilu držao i hranio svog sinčića Lorenza, a ponosna Iris ih je snimila i to objavila na Instagramu uz opis: ''Vrijeme za ručak''.

Maleni je u rukama držao mobitel i gledao crtani film, a Marko ga je hranio juhom.

Livaja i Iris Lorenza su dobili početkom 2021. godine, a zajedno imaju i kćer Elizabet. A da stanu pred oltar trebalo im je osam godina pa su tako tek prošle godine izrekli ''da'' u crkvi svetog Stjepana u Splitu, a njihovo je vjenčanje privuklo pažnju brojne javnosti zbog mnogima omiljenog splitskog nogometaša.

Iris je inače od Marka starija 14 godina, ali čini se da im razlika u godinama uopće ne smeta te se odlično slažu, a sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama i podršci koju Iris pruža Livaji, zaljubljeni su kao i prvog dana.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +32 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Borna Kotromanić u upadljivom outfitu pokorila zagrebačku špicu, a svi su gledali što to ima na nogama!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Franz - 9 Dennis Franz - 8 Dennis Franz - 10 Dennis Franz - 6 +9 Dennis Franz - 4 Nekad i sad Tko se sjeća detektiva Sipowicza? Ovakvog ga pamtimo, a godine su ga učinile neprepoznatljivim, uočen je u rijetkom izlasku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene