Zna kako privući pozornost

Dotjerani Marko Livaja ostao je u sjeni zgodne supruge Iris, koja se pobrinula da joj svi gledaju u noge!

Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 3 Ante Cizmic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 1 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Iris i Marko Livaja - 5 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 3 +14 Marko Livaja s djecom - 1 Galerija

Marko Livaja pojavio se na izboru za Sportsko ime Dalmacije u pratnji supruge Iris, koja je u mini haljini ukrala sve poglede.

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Hajduka Marko Livaja pojavio se na izboru za Sportsko ime Dalmacije u Splitu u pratnji supruge Iris.

Pogledaj i ovo Iris Livaja "Predivna!" Pogledajte fotografiju zbog koje su Livajinu Iris prozvali fatalnom ženom, ne treba se puno potruditi da bi sve zadivila!

Za tu su se prigodu oboje dotjerali. Marko je nosio odijelo i bijelu dolčevitu te je zagladio kosu, dok je Iris u mini haljini s točkicama i upečatljivim narančastim štiklama usmjerila svu pozornost na svoje vitke noge.

Par je spremno pozirao fotografima, a zagrljajem i osmijesima potvrdili su da im u bračnom životu još cvjetaju ruže.

Podsjetimo, Marko i Iris vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, a zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Iris je inače najveća podrška svojem suprugu, a nagađa se i kako je ona glavna odgovorna za njegovu odluku da ostane igrati za Hajduk, zbog čega su je navijači prozvali novom kraljicom Torcide.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie - 4 Angelina Jolie - 5 Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 3 +17 Angelina Jolie - 1 Celebrity Paparazzi uhvatili Angelinu Jolie u nezgodnom trenutku, a krupni kadrovi fotografija pokazuju jasnu stvar

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 3 +26 Ben Affleck - 2 Zanimljivosti Video Jennifer Lopez i Bena postao hit na društvenim mrežama, morao joj je pojasniti neke stvari: "Jen, nisam pio!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene