Bilo je veselo

Iris Livaja partijala na rođendanu Nikole Kalinića, društvo joj pravile zgodne supruge Hajdukovaca

Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 3 Iris Livaja/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 1 Nikola i Vanja Kalinić Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 4 +16 Iris i Marko Livaja - 2 Galerija

Iris Livaja objavila je na društvenim mrežama snimke s proslave rođendana Nikole Kalinića koji igra s njezinim suprugom Markom u Hajduku.

Naš nogometaš Marko Livaja i njegova supruga Iris zabavljali su se na proslavi 35. rođendana njegova suigrača Nikole Kalinića u jednom splitskom restoranu, a dio atmosfere podijelili su i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iris Livaja U dobrom društvu Pogledajte kako se Iris Livaja provodila na tribini uoči utakmice svog Livaje, ovakvo veselje nije dugo potrajalo

Iris je na svom profilu na Instagramu u pričama objavila video na kojoj pozira s Nikolinom suprugom Vanjom, kao i sa suprugom Lovre Kalinića Jelenom. Pokazala je i kako je izgledao romantični ples slavljenika i Vanje na pjesmu Doris Dragović "Malo mi za sreću triba".

Nikola se nakon 13 godina s obitelji lani vratio u Hrvatsku, a supruga Vanja i njihovo dvoje djece, sin Mateo i kćerkica Lota, su ga od 2009. zbog karijere pratili po inozemstvu i živjeli su u Ukrajini, Engleskoj i Italiji.

Par se upoznao 2004. godine kad je njemu bilo 19, a njoj 20 godina, a vjenčali su se 2013. godine.

"Upoznali smo se u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Nikola me osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo", ispričala je Vanja za Gloriju 2016. godine te je otkrila i kako nisu pravili svadbu jer je ona na vjenčanju bila u visokoj trudnoći.

Iako su godinama živjeli u inozemstvu, Solinjanin Nikola i Pelješčanka Vanja svako ljeto su provodili u Splitu gdje imaju stan nadomak Poljuda sa spektakularnim pogledom na Kaštelanski zaljev, u kojem će sada i živjeti, piše Slobodna Dalmacija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 7 Bruce Willis - 6 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 5 +25 Bruce Willis - 4 Celebrity Legendarni glumac snimljen u javnosti nakon dugo vremena i zabrinjavajućih vijesti o njegovu zdravstvenu stanju

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat s roditeljima Dunjom i Hrvojem Vanja i Hrvoje Horvat s majkom Dunjom Jasenka Sparks Jasenka Sparks +7 Jasenka Sparks Zanimljivosti Tko su sestre izbornika Horvata? Jedna je bila u braku s Mamićem, a druga je udovica našeg proslavljenog rukometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene