pokazali ga na Instagramu

Nikola Kalinić i supruga Vanja skupa su od tinejdžerskih dana, a nakon 13 godina vraćaju se u Split i živjet će u luksuznom stanu kraj Poljuda

Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts, Nikola Kalinić (Foto: Instagram) +0 Nikola Kalinić (Foto: Instagram) Galerija

Nikola Kalinić se s obitelji nakon 13 godina vraća u Split gdje će opet zaigrati za Hajduk, a skrasit će se u luksuznom stanu kraj Poljuda koji često pokazuje na Instagramu.

Vijest o povratku nogometaša Nikole Kalinića u Hajduk razveselila je navijače splitskog kluba.

Kalinić se nakon 13 godina s obitelji vraća u Hrvatsku, a supruga Vanja i njihovo dvoje djece, sin Mateo i kćerkica Lota, su ga od 2009. zbog karijere pratili po inozemstvu i živjeli su u Ukrajini, Engleskoj i Italiji.

Nikola i Vanja upoznali su se 2004. kad je njemu bilo 19, a njoj 20 godina, a vjenčali su se 2013.

"Upoznali smo se u Splitu preko zajedničkih prijatelja. Nikola me osvojio na prvi pogled jer je već tada, s 19 godina, bio ozbiljan i zreo", ispričala je Vanja za Gloriju 2016. godine te je otkrila i kako nisu pravili svadbu jer je ona na vjenčanju bila u visokoj trudnoći.

Iako su godinama živjeli u inozemstvu, Solinjanin Nikola i Pelješčanka Vanja svako ljeto su provodili u Splitu gdje imaju stan nadomak Poljuda sa spektakularnim pogledom na Kaštelanski zaljev, u kojem će sada i živjeti, piše Slobodna Dalmacija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋💫𝓿𝓪𝓷𝓳𝓪 𝓴𝓪𝓵𝓲𝓷𝓲𝓬 💫🦋 (@vanjakalinic)

Par je fotografije iz stana često objavljivao na svojim Instagramima, a omiljeno mjesto za poziranje im je golema terasa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene