Ljepotica!

Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Galerija

Hana Huljić je zanimljivim videom najavila premijeru svoje nove pjesme "Colours" i videa koji je za nju snimila.

Hana Huljić nedavno je najavila svoju novu pjesmu, a nestrpljenju njezinih obožavatelja je gotovo došao kraj jer je sada s njima podijelila novost.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

"Sutra u 11 sati premijera nove pjesme Colours na mom YouTube kanalu", napisala je Hana uz video koji je zapravo isječak iz spota, a u kojem šeće u prozirnoj haljini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

"Bravoooo, ljepoto", "Bravo Hana", "Goriš", poručili su joj u komentarima.

Hana ne prestaje puniti naslovnice domaćih medija otkako se pročulo za njezinu vezu s Petrom Grašom i vijest da će uskoro postati roditelji, a i stati pred oltar. Par je nedavno snimljen prvi put zajedno od objave trudnoće, i to u šetnji splitskim ulicama, gdje zagrljeni i zaljubljeni nisu skidali osmijehe s lica. Odmah su privukli pažnju svojih sugrađana, a mnogi pogledi bili su usmjereni u Hanin trudnički trbuh, koji je ona vješto skrila ispod kaputa.

Podsjetimo, vijest o trudnoći par je potvrdio početkom godine, a oboma je ovo prvo dijete i ne kriju sreću zbog dolaska prinove.

"Ne bi prihvaćao ulogu oca da nisam spreman. Nije me ni najmanje strah", komentirao je budući tata Petar za IN magazin.

Par će pred oltar stati 19. veljače, u krugu najuže obitelji, a najavili su i veliko svadbeno slavlje u Splitu na ljeto, nakon dolaska prinove.

Poznato je i da će Hani kuma biti njezina najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka će nositi vjenčanicu s potpisom splitskog brenda Arileo, čije je zaštitno lice Grašina bivša, Danijela Maritnović.

Petar je s Danijelom bio u vezi više od 24 godine, a za njihov prekid doznalo se u svibnju prošle godine. Nekoliko mjeseci kasnije, točnije u listopadu, Grašo je prvi put snimljen s Hanom, nakon čega su potvrdili vezu, no navodno su par još od prošlog ljeta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +2 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela uputila dirljive riječi svojem najdražem muškarcu i otkrila nepoznate detalje: "Priredio mi je iznenađenje koje se ne zaboravlja"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) +7 Nick Nolte (Foto: IMDB) Nekad i sad Bio je tiha ženska patnja, a onda se zapustio i na ulici ga više nije moguće prepoznati, svi se pitaju zašto si je to učinio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene