Buran život

Bio je tiha ženska patnja, a onda se zapustio i na ulici ga više nije moguće prepoznati, svi se pitaju zašto si je to učinio!

Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +1 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Nolte slavi 81. rođendan, a mnoge žene se s nostalgijom i dandanas prisjećaju njegove neodoljive ljepote i šarma.

Holivudski glumac Nick Nolte ovih dana slavi 81. rođendan, a legendarna zvijezda svojim rijetkim pojavljivanjima u javnosti plijeni pažnju, iako ga u posljednje vrijeme nije bilo nimalo lako prepoznati.

Pogledaj i ovo Nick Nolte (Foto: Profimedia) kao djed božićnjak Jedan od nekad najpoželjnijih muškaraca danas je neprepoznatljiv, teško ćete na prvu pogoditi o kome je riječ!

Naime, Nick je svoje nekada ljepuškasto lice kojim je mamio uzdahe žena diljem svijeta sakrivao iza guste sijede brade i duže, neuredne kose, no to se promijenilo krajem prošle godine, kada je osvanuo u sasvim novom izdanju. Razlog za to bilo je snimanje filma "'Rittenhouse'', za čije se potrebe ponovno obrijao i podsjetio na svoj nekadašnji izgled, što je razveselilo njegove obožavatelje kojima nije bilo jasno zašto se toliko zapustio. 

Legendarni glumac iza sebe ima bogatu filmsku karijeru, koju je započeo davnih dana u televizijskoj mini-seriji "Rich Man, Poor Man", a snimio je više od 40 filmova. Među njegovim najpoznatijim su "Tanka crvena linija", "Rt straha", "Grad zločina" i "Dubina", a vrhunac slave postigao je 90-ih godina, kada su ga obožavatelji i kritika zasipali i komplimentima i nagradama.

No, uz glumačku karijeru, Nick je vodio poprilično buran privatni život, pa je davne 1965. godine bio uhićen zbog krivotvorenja dokumenata i njihove preprodaje, a dobio je i 45 godina zatvora te novčanu kaznu od 75 tisuća dolara, no uspio se izvući od zatvora jer je presuda na kraju bila odbačena. Ipak, kaznili su ga tako što mu je oduzeta mogućnost služenja u ratu i vojsci, a kako mu se kao mladiću činilo da mu je dužnost sudjelovati u Vijetnamskom ratu, zbog te kazne nije mogao ostvariti taj svoj san. Priznao je da je zbog toga mislio da je lošiji od drugih te da je osjećao kako nije dao dovoljno svojoj voljenoj domovini.

Nick je pred oltar stao četiri puta i ima dvoje djece. Danas živi mirnim životom bez poroka, a pokušava ostati što dalje od očiju javnosti. Povezivali su ga s Karen Eklund, Debrom Winger i Vicki Lewis, no o svojem privatnom životu ovaj glumac jako rijetko govori.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: PR) +0 Lucija Lugomer i Danijel Grlić (Foto: Screenshot/Instagram) Celebrity Lucija Lugomer urnebesnim videom najavila veliku novost, a reakcije se ne stišavaju: "Čekam muža da te vrti tako!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene